Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ašvorts: "Arī Fēru salu komandas kļuvušas stiprākas un pieredzējušākas"

Andrejs Siliņš

Ašvorts: "Arī Fēru salu komandas kļuvušas stiprākas un pieredzējušākas"
Pols Ašvorts
Mārtiņš Jankovskis, Sportacentrs.com

"Mūsu uzdevums bija skaidrs jau no paša sakuma - jāpārvar pirmā kārta. To nemaina tas, pret ko jāspēlē. Gatavosimies pilnā nopietnībā," pēc UEFA Eiropas kausa izlozes, kurā noskaidrojās, ka "Ventspils" pirmajā kvalifikācijas kārtā spēlēs pret Fēru salu "Vikingur", sacīja ventspilnieku galvenais treneris Pols Ašvorts.

Fēru salu futbols nelepojas ar milzīgiem panākumiem, taču pirms diviem gadiem tieši "Vikingur" Eiropas līgā divu spēļu summā apspēlēja Daugavpils "Daugavu" (2:1 un 2:1). Pagājušajā sezonā "Vikingur" arī izrādīja cienījamu pretestību norvēģu "Rosenborg", mājās zaudējot 0:2, bet viesos iegūstot neizšķirtu 0:0.

"Mums būs interesanta pretiniece. Visu cieņu klubiem no Igaunijas un Lietuvas, bet vēlējos spēlēt pret kādu komandu no citas valsts, jo ar kaimiņiem tiekamies bieži, piemēram, pirmssezonā," pēc izlozes sacīja Ašvorts. "Šobrīd par "Vikingur", protams, ir maz informācijas. Zinām, ka tā ir savas valsts otrā vieta un man nav šaubu, ka šī ir laba līmeņa komanda. Zinu, ka ventspilnieki jau spēlējuši pret Fēru salu komandu, un tas dod dubultu pārliecību. Tagad to labāk neatcerēties. Līmenis ar katru gadu aug, un arī Fēru salu komandas kļuvušas stiprākas un pieredzējušākas. To, ka futbola līmenis izlīdzinās, lieliski parāda Eiropas čempionāts."

2004./2005. gada UEFA kausa pirmajā kvalifikācijas kārtā kurzemnieki neatstāja nekādas cerības Fēru salu komandai "B68 Toftir" - divu spēļu summā uzvara ar 11:0 (8:0, 3:0).

"Gaidām divus aizraujošus mačus. Tagad svarīgi ir ievākt informāciju, mums labi jāizstudē "Vikingur" komanda. Zinu, ka viņiem ir spēle 24. jūnijā, to arī uzmanīgi pētīsim. Fēru salās strādā mans labs draugs Braiens Kers. Sazināšos ar viņu un uzdošu vairākus jautājumus," sacīja ventspilnieku treneris. "Mūsu uzdevums bija skaidrs jau no paša sakuma - jāpārvar pirmā kārta. To nemaina tas, pret ko jāspēlē. Gatavosimies pilnā nopietnībā. Pirmā spēle būs mājās, tāpēc ceram uz līdzjutējiem - ceru, ka stadions būs pilns. Fanu atbalsts komandai ir ļoti vajadzīgs."

Izmantotie resursi:
FK Ventspils

Slēpts komentārs: inokentijs371

     [+] [-]

, 2016-06-20 23:18, pirms 8 gadiem
Liekas, ka paveicās ar izlozi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-06-21 13:23, pirms 8 gadiem
Šo to rakstā var atrast:
2004./2005. gada UEFA kausa pirmajā kvalifikācijas kārtā kurzemnieki neatstāja nekādas cerības Fēru salu komandai "B68 Toftir" - divu spēļu summā uzvara ar 11:0 (8:0, 3:0).