Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Galjāni: "Tevess nedosies uz "Milan""

Agris Suveizda

Galjāni: "Tevess nedosies uz "Milan""
Karloss Tevess
Foto: AP/Scanpix

Itālijas futbola kluba "Milan" viceprezidents un izpilddirektors Adriano Galjāni Sky Sport Italia sacīja, ka Rossoneri šajā transfēru periodā neiegādāsies Mančestras "City" uzbrucēju Karlosu Tevesu. Iemesls tam ir Alešandres Patu atteikums doties uz PSG, ar kuru "Milan" jau bija vienojies par 35 miljonu eiro darījumu.

Galjāni vakar devās uz Londonu, lai vestu sarunas ar Mančestras "City". Ja pagājušajā nedēļā sarunas starp abiem klubiem iestrēga, tad tagad tika paredzēts, ka tās izvērtīsies veiksmīgi un vienošanās tiks noslēgta. Tomēr tā kā 22 gadus vecais Alešandre Patu, par kuru PSG bija gatavs likt galdā 28 miljonus eiro, kas ar bonusiem varētu sasniegt pat 35 miljonus, izvēlējās nepamest komandu, tad izjuka arī potenciālais darījums ar "City".

"Patu izvēlējās palikt, tāpēc Tevess nenāks [uz "Milan"]," sacīja Galjāni. "Šie divi darījumi bija savā starpā saistīti – ja viens spēlētājs neaiziet, tad otrs nedosies šurp. Taču viss ir kārtībā. Atceros, kad [Džanluka] Vialli pateica "nē" un mēs ieguvām Marko van Bastenu. Esmu apmierināts ar Patu paziņojumu, mēs ceram, ka [Antonio] Kasāno var būt mūsu ieguvums."

Vaicāts, vai "Milan" varētu tomēr domāt par priekšējās līnijas pastiprināšanu, Galjāni atbildēja noliedzoši: "Nē, mūsu uzbrukums paliks tāds, kāds tas ir šobrīd. Viss sākās ar Kasāno problēmu. Ja nebūtu tās, mēs neko nebūtu uzsākuši. " Par gandrīz 28 gadus veco argentīnieti Tevesu interesi izrāda otrs Milānas grands "Inter". Tāpat pirms transfēru loga atvēršanās Tevess bija arī PSG redzeslokā, taču franču kluba prioritāte bija Patu un Leonardu izteicās, ka par Tevesu varētu sākt domāt tikai tad, ja "Milan" izstāsies no cīņas.

Izmantotie resursi:
Goal.com

  +3 [+] [-]

, 2012-01-13 01:46, pirms 12 gadiem
Tevess dosies uz pārbaudi Skonto... Pēc tam kluba vadība lems par tā iegādi

  +2 [+] [-]

, 2012-01-13 02:35, pirms 12 gadiem
Nebūs brīnums ja tevesu arī neviena eiropas komanda nepirks, jo ar viņu tik problēmas vien ir, bet spēlē viņš augstas klases futbolu, tas nav noliedzams!

  +4 [+] [-]

, 2012-01-13 04:38, pirms 12 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Tevess dosies uz pārbaudi Skonto... Pēc tam kluba vadība lems par tā iegādi
Tevess dosies uz Skonto... Pēc tam Tevess lems par Skonto iegādi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-13 10:21, pirms 12 gadiem
nu jā, šis Tevesa stāsts taču nevar beigties tik vienkārši...

  +1 [+] [-]

, 2012-01-13 15:04, pirms 12 gadiem
Paldies Dievam ka Pato palika. Tādus spēlētājus nedrīkst laist prom!

     [+] [-]

, 2012-01-14 07:40, pirms 12 gadiem
ZX rakstīja: Paldies Dievam ka Pato palika. Tādus spēlētājus nedrīkst laist prom!
pagaidām paliek,bet nu izskatās ka tikai uz laiku,nedomāju,ka viņš vēl ilgi būs gatavs sēdēt aiz Ibras,Kasano un Robinjo muguras,ja būtu piedāvājums no kāda "nopietnāka" kluba-Chelsea,Barcelona, Real-tad jau tagad būtu pārgājis un ja vēl ņem vērā faktu ka viņa draudzene,ja ne paša Berluskoni meita,tad vienam no šefiem gan