Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Milan" draud sezonas abonementu pārdošanas antirekords

Agris Suveizda

"Milan" draud sezonas abonementu pārdošanas antirekords
"Milan" fani
Foto: digitale/Scanpix

Itālijas futbola klubs "Milan" atklājis, ka pagaidām izdevies pārdot tikai nedaudz vairāk par 19 tūkstošiem sezonas abonementu. Pašreizējā īpašnieka un prezidenta Silvio Berluskoni ēras laikā pārdoto abonementu skaits tikai divreiz nokritis zem 30 tūkstošiem - toreiz katrā no sezonām izdevās pārdot aptuveni 28 tūkstošus.

"Milan" šajā starpsezonā par 62 miljoniem eiro pārdeva divus komandas līderus Tjagu Silvu un Zlatanu Ibrahimoviču, un sportisko ambīciju trūkums atspoguļojies arī līdzjutēju attieksmē - lai arī sezona sāksies jau nākamnedēļ, pagaidām pārdoti tikai 19 283 sezonas abonementi. Kā vēsta Itālijas mediji, tas esot sliktākais rādītājs vairāk nekā 25 gadus ilgajā Silvio Berluskoni valdīšanas ērā. Līdz šim mazākais pārdoto abonementu skaits - attiecīgi 27865 un 28754 - bija 2009./10.g. sezonā, kad "Milan", arī finansiālo problēmu dēļ, pārdeva kluba ikonu Kakā, un sezonu pēc tam.

Interesanti, ka līdzjutēji lielu neapmierinātību izrādījuši ne tikai par abu līderu pārdošanu, bet arī par to, ka šie divi spēlētāji daudz figurējuši abonementu pārdošanas akcijā. "Milan" vadība pat paziņoja, ka tiem līdzjutējiem, kas ir neapmierināti ar kluba transfēru politiku, atmaksās par abonementiem iztērēto naudu. Šādu iespēju gan izmantojuši tikai 72 cilvēki. Berluskoni Silvas un Ibrahimoviča pārdošanu skaidroja ar slikto finansiālo situāciju, turklāt "Milan" izdosies ievērojami atvieglot algu budžetu - Tjagu un Zlatans bija vislabāk pelnošie spēlētāji klubā.

"Milan" vienību šajā starpsezonā atstājuši arī Alesandro Nesta, Filipo Indzagi, Džanluka Dzambrota, Džennāro Gatuzo, Marks van Bommels un Klarenss Zēdorfs. Pirms Silvas un Ibrahimoviča pārdošanas "Milan" jau bija papildinājusies ar Frančesko Ačerbi, Rikardo Montolīvo un Bakaju Traorē, bet pēc darījuma noslēgšanas pagaidām izdevies izdevies iegūt tikai Kristjanu Sapatu - kolumbietis pievienojies gada īrē. "Milan" sezonas pirmo "A Sērijas" spēli aizvadīs 26.augustā, kad savā laukumā uzņems "Sampdoria".

Izmantotie resursi:
Football Italia - Serie A news, fixtures,...

  +3 [+] [-]

, 2012-08-14 23:50, pirms 12 gadiem
nu skaidrs ir tas, ka šī sezona AC būs pārmaiņu laiks...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-08-15 01:07, pirms 12 gadiem
nu i ko ta Berluskoni gaidīja,pēc tam par vainīgo visā nosauks Alegri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-08-15 09:07, pirms 12 gadiem
elvels rakstīja: Kur tie laiki, Inzaghi arī vairs nav..
Šogad Italijā tik viena simpātiska komanda - Juventus.
Un Napoli
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja