Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3
^ "SELECT member_id as __pk, member_id, user_name, password, email, registration_ip, last_visit, group_id, user_status, activation_key, url, show_email, registered, custom_title, has_avatar, text_about, show_smileys, show_avatars, default_group_id, default_comment_level, alternate_upload, show_news_in_forum, forum_comment_sort, receive_email, is_comment_moderator, cc_warned_until, cc_vote, show_foreign_comments, points, mobile_phone, last_punishment_reason, portal_points, portal_points_old, address, phone, name_surname, social_twitter_name, facebook_id, twitter_id, is_social_user, display_title, new_messages_count, messages_count, google_id FROM members AS members WHERE member_id IN (?)"
^ array:1 [
  0 => 86457
]
^ array:3 [
  0 => "42703"
  1 => 7
  2 => """
    ERROR:  column "google_id" does not exist\n
    LINE 1: ...isplay_title, new_messages_count, messages_count, google_id ...\n
                                                                 ^
    """
]
^ array:4 [
  0 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/app/Models/ModelBase.php"
    "line" => 293
    "function" => "execute"
    "class" => "App\Classes\Core\Drivers\Wrapper\PDOStatement"
    "type" => "->"
  ]
  1 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/app/Classes/Articles/Search.php"
    "line" => 187
    "function" => "getByIds"
    "class" => "App\Models\ModelBase"
    "type" => "::"
  ]
  2 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/app/Classes/Articles/Search.php"
    "line" => 202
    "function" => "getWithCount"
    "class" => "App\Classes\Articles\Search"
    "type" => "->"
  ]
  3 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/site/mod_article.php"
    "line" => 44
    "function" => "get"
    "class" => "App\Classes\Articles\Search"
    "type" => "->"
  ]
]

Virslīgas maratons: "Riga" viesosies Liepājā, pastarīšu duelis Jelgavā

Andrejs Siliņš

Virslīgas maratons: "Riga" viesosies Liepājā, pastarīšu duelis Jelgavā
Viktors Dobrecovs
Foto: Nora Krevneva, synottipvirsliga.lv

Šodien Latvijas futbola čempionāta "SynotTip" Virslīgā norisināsies visas sestās kārtas spēles, un karstākajiem vietējā futbola līdzjutējiem būs lieliska iespēja redzēt visus mačus, jo neviens no tiem nepārklāsies.

13:00 Kauguru vidusskolas laukumā spēli sāks turnīra līdere "Spartaks" un debitante RFS, kas pēc piecām kārtām ieņem augsto trešo pozīciju. Iepriekšējā kārtā abas izcīnīja minimālus panākumus - "Spartaks" Rīgā ar 1:0 uzveica "Mettu/LU", savukārt RFS, pateicoties Ivanova vārtiem 74. minūtē, ar 1:0 uzveica čempioni "Liepāju". "Spartaka" uzbrucējs Dmitrijs Platonovs, pateicoties vārtiem pret "Mettu/LU", kļuva par čempionāta labāko bombardieri ar pieciem gūtiem vārtiem pirmajās piecās kārtās. Jūrmalniekiem pirms trim dienām bija jāaizvada arī Latvijas kausa izcīņas pusfināla spēle. Tajā atkal ar minimālo 1:0 izdevās apspēlēt "Daugavpili".

Daugavpiliešiem šodien pulksten 15:00 izbraukumā jātiekas ar "Jelgavu" un, lai cik jocīgi tas skanētu, šis būs pastarīšu duelis. Jocīgi tamdēļ, ka jelgavnieki pēc pēdējās sezonās rādītā snieguma noteikti nebūtu pelnījuši apzīmējumu "pastarīši", tomēr šīs sezonas bēdīgais ievads atmetis medaļu tīkotājus pat uz priekšpēdējo pozīciju tabulā. "Daugavpils", kas ir pēdējā, sakrājusi tikai par punktu mazāk. Neveiksmīgajam sniegumam Virslīgā sekoja zaudējums arī kausa pusfināla pirmajā mačā savā laukumā pret "Ventspili" (0:1).

"To var saukt par tādu kā melno posmu, kas gadās daudzām komandām. Jābūt stipriem, jāprot izrāpties un pārvarēt šo krīzi. Protams, varbūt esam kaut kur zaudējuši pārliecību, tomēr joprojām ticam cits citam un atbalstām. Mums ir jātiek ārā no šīs bedres," pēc zaudējuma ventspilniekiem optimismu mēģināja saglabāt "Jelgavas" vārtsargs Kaspars Ikstens. "Visi bija cerējuši uz to labāko. Ļoti labi aizvadījām pirmssezonas sagatavošanās posmu, un nevar salīdzināt to, kā spēlējam tagad, un to, kā spēlējām pirms sezonas sākuma."

17:00 spēle sāksies Ventspils Olimpiskā centra stadionā - tur "Ventspils" uzņems "Mettu/LU", kas rādījusi atzīstamu sniegumu sezonas ievadā. Vēsturiskā statistika gan ir nepielūdzama - ventspilnieki uzvarējuši pilnīgi visās 15 līdz šim aizvadītajās savstarpējās spēlēs, pie tam tikai divās (!) no šīm spēlēm rīdziniekiem izdevies gūt vārtus un pēdējo reizi tas paveikts 2014. gada sezonā. "Metta/LU" šovakar būs pirmā spēle uz dabīgā zāliena laukuma. "Varbūt kājas jutīsies nedaudz citādi, bet noteikti nebūs tā, it kā pēkšņi būtu nokļuvuši uz citas planētas. Domāju, ar iesildīšanos pietiks, lai mēs pierastu," pārliecināts ir "Mettas/LU" lietuviešu uzbrucējs Mindaugs Grigarāvičs.

Diena noslēgsies ar spēli "Daugavas" stadionā Liepājā, kur čempione pulksten 19:00 uzņems debitanti "Riga". Kurzemnieki arī nav sākusi sezonu tik labi, cik būtu vēlējušies, taču, atšķirībā no jelgavniekiem, situācija tabulā neizskatās tik drūma. "Liepāja" ar septiņiem punktiem ir ceturtā, bet tikpat punktu ir arī trešajā vietā esošajai RFS, kam gan savstarpējā mačā iepriekšējā kārtā tika zaudēts (0:1). Savukārt "Riga" debitējusi pieklājīgi, piecos mačos sakrājot sešus punktus un tabulā ieņemot sesto pozīciju (tikpat punktu arī piektajā vietā esošajai "Mettai/LU").

"Grūti teikt par komandu, pret kuru nav īsti spēlēts. Protams, Ziemas kausā bija savstarpēja spēle, bet tad pretinieku sastāvs nebija ne tuvu tāds, kāds tas ir šobrīd. Komanda izskatās ļoti laba, bet šogad ne viens vien ir teicis, ka virslīgā vāju pretinieku nav. Savu skatītāju priekšā ne par ko citu kā uzvaru mēs nedomājam," pirmsspēles komentāru sniedzis "Liepājas" aizsargs Endijs Šlampe.

Visas šīs dienas spēles būs tiešraidē skatāmas "LMT Straumē", bet "Liepājas" un "Riga" mačam būs arī pirmsspēles lielā studija, kas sāksies jau 18:15. "Spartaka" - RFS un "Liepājas" - "Riga" spēles tiešraidē būs vērojamas arī Sportacentrs.com TV!

"SynotTip" Virslīga, 6. kārta

DatumsLaiksSpēleVietaRezultāts
30.04.13:00Spartaks - RFSKauguru vsk. laukums
30.04.15:00Jelgava - DaugavpilsZemgales OC stadions
30.04.17:00Ventspils - Metta/LUVentspils OC stadions
30.04.19:00Liepāja - Riga"Daugavas" stadions Liepājā

„SynotTip” Virslīgas turnīra tabula

VKomandaSUNZVārtiP
1.Spartaks540110:312
2.Ventspils532011:411
3.RFS52124:77
4.Liepāja52126:57
5.Metta/LU52035:76
6.Riga51314:36
7.Jelgava51135:64
8.Daugavpils51042:123

Labākie vārtu guvēji

VSpēlētājsKomandaSk
1.Dmitrijs PlatonovsSpartaks5 (1)
2.Ģirts KarlsonsVentspils4
3.Eduards TīdenbergsVentspils3
4.Oskars KļavaLiepāja3 (1)
5.Dāvis IkaunieksLiepāja2
Josuke SaitoRiga2
Gatis KalniņšMetta/LU2
Elvis StuglisSpartaks2
Raivis Andris JurkovskisRFS2
Sergejs VorobjovsRiga2

     [+] [-]

, 2016-04-30 11:45, pirms 8 gadiem
Bišķi ne par tēmu jautājums. Tā kā Metta spēlē Ventspilī uz kurieni es nebraukšu, tad cikos šodien spēlē Skonto? Internetā atrodu trīs variantus: 14:00. 18:00 un 19:00. Kurš ir pareizais?

     [+] [-]

, 2016-04-30 11:57, pirms 8 gadiem
Skonto Twitter kontā rakstīts, ka 19:00. Tad jau laikam 19:00.

  -2 [+] [-]

, 2016-04-30 13:49, pirms 8 gadiem
Raivis Andris Jurkovskis - kas tas par zveeru ? ta Raivis vai Andris ? kas tas par vardu ibio

  +1 [+] [-]

, 2016-04-30 13:57, pirms 8 gadiem
Šodien Liepājā, tāpat kā Los Andželosas Lakers un Miami Heat spēlēs, būs redzamas daudz vietējās slavenības.....

  +1 [+] [-]

, 2016-04-30 15:02, pirms 8 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Šodien Liepājā, tāpat kā Los Andželosas Lakers un Miami Heat spēlēs, būs redzamas daudz vietējās slavenības.....
Tas būtu Porzinģis un Bulis?

  +1 [+] [-]

, 2016-04-30 15:03, pirms 8 gadiem
Šodien Liepāja būs ne pa jokam nikna, 4:0