Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Arī otra Virslīgas debitante "Riga" paliek bez galvenā trenera

Agris Suveizda

Arī otra Virslīgas debitante "Riga" paliek bez galvenā trenera
Kirils Kurbatovs
Foto: "Riga" FC

Pirms piecām dienām "Rīgas Futbola skola" paziņoja par sadarbības pārtraukšanu ar Juriju Popkovu, bet nu bez galvenā trenera palikusi arī otra "SynotTip" Virslīgas debitante "Riga".

Klubs savā profilā mikroblogošanas vietnē Twitter vēsta, ka sadarbība ar līdzšinējo galveno treneri Kirilu Kurbatovu pārtraukta ģimenes apstākļu dēļ. "Klubs izsaka lielu pateicību par paveikto darbu un novēl veiksmi turpmākajā trenera karjerā," teikts rīdzinieku preses relīzē.

Sportacentrs.com neizdevās sazināties ar "Riga" sporta direktoru Juriju Nagaicevu un ģenerāldirektoru Aleksandru Proņinu, lai noskaidrotu sīkāku informāciju, taču kluba menedžeris Māris Savinovs atklāja, ka treneru maiņa esot negaidīta un ka komandu varētu pārņemt ārzemju speciālists, ar kuru jau tiekot kārtotas formalitātes. Konkrētāka informācija varētu sekot rīt.

Sastāvu krietni pastiprinājusī debitante "Riga" sezonas sākumā demonstrējusi kvalitatīvu sniegumu, tomēr punkti turnīra tabulā gan krājas visai lēni. Pirmajā kārtā rīdzinieki izbraukumā cīnījās neizšķirti ar bronzas medaļas īpašnieci "Ventspili" (1:1), nākamajā kārtā izlaida uzvaru pār "Jelgavu" (1:1), bet iepriekšējā mačā kompensācijas laikā piedzīvoja zaudējumu pret "Mettu"/LU (0:1). Ar diviem punktiem trīs kārtās rīdzinieki turnīra tabulā atrodas pēdējā vietā un nākamo spēli aizvadīs 17. aprīlī, kad Rīgas derbijā tiksies ar otru debitanti un treneri nomainījušo "Rīgas Futbola skolu".

44 gadus vecais Kurbatovs trenera karjeras laikā strādājis par "Ventspils" asistentu, kā arī "Daugavpils" galveno treneri. Arī iepriekšējā sezonā Kurbatova "Daugavpilij" bija līdzīgas nedienas kā šosezon pirmajos mačos ar "Riga" - skaists futbols, nerealizētas iespējas un zaudēti punkti. Nespējot izpildīt kluba augušās ambīcijas, Kurbatovs pagājušā gada jūlijā pameta "Daugavpils" galvenā trenera amatu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-04-11 16:12, pirms 8 gadiem
Nu tas jau pašsaprotami ,ja jau ģimenes problēmu dēļ tiek pārtraukta sadarbība klubam ar galveno treneri !

     [+] [-]

, 2016-04-11 16:13, pirms 8 gadiem
Kur Riga spēlēs nākamo mājas spēli? Atkal kauguros?

     [+] [-]

, 2016-04-11 16:27, pirms 8 gadiem
kāds zinātājs var pasakaidrot - vai tas tiešām ir ģimenes apstākļu dēļ vai tomēr cits iemesls?

  +2 [+] [-]

, 2016-04-11 16:38, pirms 8 gadiem
Ja pērn viena Rīgas komanda uzjautrināja,tad šogad jau divas sacenšās savā starpā.Tiesa,ka Kurbatovs būs par "vieglu" šai sazin no kurienes sponsorētai komandai,tas jau bija skaidrs sākumā.Īstos atlaišanas iemeslus klubi nosauc reti,tāpēc tiem formulējumiem var nepievērst uzmanību,bet sekot ,kas notiks tālāk.

     [+] [-]

, 2016-04-11 16:58, pirms 8 gadiem
.............. rakstīja: kāds zinātājs var pasakaidrot - vai tas tiešām ir ģimenes apstākļu dēļ vai tomēr cits iemesls?
Ja jau ar arzemju treneri atlikushas formalitates nedomaju ka tas noticis pekshni, plus domaju ka Kurbatovs apcelojot Latviju pedeja gada laika redzot ka maksligais segums nav zalaks citur tagad laimigs atgriezisies Daugavpili
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2016-04-11 18:20, pirms 8 gadiem
PERTIJ TAMAZ VELKOM BAK TO VIRSLĪGA!

  -2 [+] [-]

, 2016-04-11 18:25, pirms 8 gadiem
Pagājušo sezonu Kurbatovu lenca Verpakovskis par palīgu Dobrecovam. Varbūt izdosies šoreiz, jo futbola izpratnes un spēles stils ir ļoti līdzīgs Dobrecovam ar Kurbatovu. Katrā ziņā, es tikai priecātos, ja Kurbatovs iegrieztos Liepājā.

  -1 [+] [-]

, 2016-04-11 19:04, pirms 8 gadiem
rudzumaize rakstīja: Kur Riga spēlēs nākamo mājas spēli? Atkal kauguros?
Kauguros

  -1 [+] [-]

, 2016-04-11 19:05, pirms 8 gadiem
Konte ies uz Čelsiju Hidinka vietā, bet Hidins uz Riga Kurbatova vietā, Tādu rotāciju sarunāja klubi.

  +3 [+] [-]

, 2016-04-11 19:07, pirms 8 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Pagājušo sezonu Kurbatovu lenca Verpakovskis par palīgu Dobrecovam. Varbūt izdosies šoreiz, jo futbola izpratnes un spēles stils ir ļoti līdzīgs Dobrecovam ar Kurbatovu. Katrā ziņā, es tikai priecātos, ja Kurbatovs iegrieztos Liepājā.
Liepājā ir Intenbergs un Zuntners. Divi ļoti atšķirīgi, taču spēcīgi. Kopā ar Dobrecovu veido lielisko trio. Neredzu vajadzību pēc Kurbatova.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-11 19:20, pirms 8 gadiem
Kurš trenēs RFS?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja