Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Liepājas" mērķi: nosargāt titulu, izcīnīt kausu, pārvarēt ČL 2.kvalifikācijas kārtu

"Liepājas" mērķi: nosargāt titulu, izcīnīt kausu, pārvarēt ČL 2.kvalifikācijas kārtu
Foto: fkliepaja.lv

Latvijas čempionvienības "Liepājas" rīkotajā preses konferencē pirms jaunās SMScredit.lv Virslīgas futbola čempionāta sezonas iepazīstināja ar saviem šāgada jaunumiem un kluba mērķiem.

Šogad Latvijas čempionvienības spēļu kreklus pirmoreiz rotās ģenerālsponsora logotips. Tas būs uzņēmums, ar ko klubs sekmīgi sadarbojās pērn - "Mogo". "Liepājas" sportiskie mērķi būs Latvijas čempiona tituls, uzvara Latvijas kausa izcīņā, kā arī otrās kārtas pārvarēšana UEFA Čempionu līgā.

Tāpat liepājnieki iepazīstināja ar saviem šīs sezonas jaunpienācējiem, par kuriem "Liepājas" prezidents Māris Verpakovskis sacīja: "Ieguvām tos spēlētājus, kurus gribējām. Šie futbolisti ir uzbrucējs Edgars Gauračs, pussargs Romāns Mickevičs, malējais aizsargs Ņikita Bērenfelds."

Jauno Virslīgas sezonu liepājnieki iesāks piektdien savā laukumā, kur uzņems Jūrmalas "Spartaku".

Izmantotais resursi:
liepajniekiem.lv

  +1 [+] [-]

, 2016-03-07 13:32, pirms 8 gadiem
LČ tituls un LK iegūšana skan ticami, bet tie eirokausi.......Mērķi ir laba lieta, bet, lai izpildītu visus trīs, ir vajadzīgs vēl viens stiprs papildinājums vidējās līnijas centrā, kā minimums viens.

  -1 [+] [-]

, 2016-03-07 13:59, pirms 8 gadiem
Katrā ziņā ar pašreizējo sastāvu ČL 3. kārta liekās pagrūti sasniedzama, taču ticu, ka Mārim vēl, kas slēpjams aiz ādas. Domāju, vasarā attiecīgi mērķiem tiks arī papildināts sastāvs.

  +2 [+] [-]

, 2016-03-07 14:03, pirms 8 gadiem
Artūrs Mickevičs?

  +8 [+] [-]

, 2016-03-07 14:07, pirms 8 gadiem
b.k.h. rakstīja: LČ tituls un LK iegūšana skan ticami, bet tie eirokausi.......Mērķi ir laba lieta, bet, lai izpildītu visus trīs, ir vajadzīgs vēl viens stiprs papildinājums vidējās līnijas centrā, kā minimums viens.
viegli sasniedzamus mērķus nemaz nav jēgas uzstādīt. eirokausos ļoti daudz ir atkarīgs no veiksmes izlozē.

  +6 [+] [-]

, 2016-03-07 14:15, pirms 8 gadiem
Šeit var aplūkot arī foto galeriju un jaunos FKL formas tērpus:

Papildināts - FK "Liepāja"...

Māris Verpakovskis atklāja, ka kluba budžets šosezon būs aptuveni 600 000 eiro, kas var mainīties atkarībā no Čempionu līgas kvalifikācijas izlozes. Tikmēr kluba un "Mogo" sadarbības summa netiek atklāta, vien zināms, ka tā var mainīties atkarībā no komandas panākumiem.
Liepājas pārstāvniecībā tika prezentēta kluba jaunā īsfilma "Liepājas futbols Latvijai". Šāds sezonas moto izvēlēts, jo klubs pārstāvēs valsti UEFA klubu turnīrā, bet Māris Verpakovskis un Egils Trušēlis kandidē uz LFF valdes locekļa amatu.
Kluba valdes loceklis Olafs Saulriets atklāja arī ambiciozos plānus attiecībā uz apmeklētību - vienas spēles maksimālo apmeklētību viņš vēlas 5000 skatītāju apmērā.

  +1 [+] [-]

, 2016-03-07 14:22, pirms 8 gadiem
Carloz rakstīja: viegli sasniedzamus mērķus nemaz nav jēgas uzstādīt. eirokausos ļoti daudz ir atkarīgs no veiksmes izlozē.
ČL salīdzinājumā ar EL tas veiksmes faktors izlozē ir tīri nosacīts.

  +4 [+] [-]

, 2016-03-07 14:25, pirms 8 gadiem
Smuki krekliņi, bet kādas būs gaišās formas un kuras skaitīsies "mājas"? Krāsas gandrīz kā Mercedes Benz komandai Formulā 1. Tātad uzvarētāju tonis!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-03-07 14:29, pirms 8 gadiem
Jā par formām runājot - šodien prezentētās vairāk izskatās pēc izbraukuma spēļu formām. Mājas formās gribētos redzēt pilsētas krāsas. Cerams, ka nebūs pagājušās sezonas variants, kad melni izbraukuma spēļu krekli taču šorti no mājas spēļu formām.

  -3 [+] [-]

, 2016-03-07 14:32, pirms 8 gadiem
Attiecībā par sastāvu , varbūt vajadzējā Liepājai saukt Karlsonu mājās no Ventspils.

     [+] [-]

, 2016-03-07 14:34, pirms 8 gadiem
TINKIJSVINKIJS rakstīja: Jā par formām runājot - šodien prezentētās vairāk izskatās pēc izbraukuma spēļu formām. Mājas formās gribētos redzēt pilsētas krāsas. Cerams, ka nebūs pagājušās sezonas variants, kad melni izbraukuma spēļu krekli taču šorti no mājas spēļu formām.
Šogad var redzēt, ka ir piestrādāts pie krāsu spektra, spēļu kreklu dizainu veidojot. Kaut gan piemēram Itālijā ir visādi brīnumi redzēti, piemēram pie melniem krekliem, oranži šorti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-03-07 15:15, pirms 8 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Attiecībā par sastāvu , varbūt vajadzējā Liepājai saukt Karlsonu mājās no Ventspils.
Uzbrukumu pastiprināt Liepājai nav nepieciešamības. Konkurence ( Gauračs, Grebis, Kurtišs, Ikaunieks ) tur tāpat ir liela. Kā jau te ieminējās, ja arī kaut ko vajag, tad citā pozīcijā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-03-07 15:25, pirms 8 gadiem
Alexkis86 rakstīja: Vienīgā nepatīkamā lieta - Hmizs izkrita uz pusgadu, vot viņa pozīcijā varētu kādu piesaistīt
Jā, man jau arī liekas, ka Hmiza pozīcijā pašlaik ir robs, jo Toress pozīcija ir zem uzbrucējiem, Strumija kā centra pussargs nav slikts, bet nav viņš spēles veidotājs.

  +1 [+] [-]

, 2016-03-07 16:12, pirms 8 gadiem
Būtu jauki, ja kāds papūlētos ieviest skaidrību.

Qualification for European Cup Football 2016/2017
vs
Champions League Qualification Table
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-03-07 21:34, pirms 8 gadiem
Skaidrs,ka FK Liepāja būs galvenais favorīts šī gada virslīgas sezonā,bet kas attiecās uz Čempiona līgu,tad tur es galīgi neesmu optimistiski noskaņots,jo tikai pie superveiksmīgas izlozes FK Liepāja var saņemt daudz maz sev līdzīgu komandu,bet daudz ticamāk ir tas,ka jau pirmajā kārtā trāpīsies Eiropas līmenim viduvējs klubs,kas priekš šīsdienas Latvijas klubu nozīmē, labākajā gadījumā, 20% cerības uz veiksmīgu iznākumu divu spēļu summā..

     [+] [-]

, 2016-03-07 21:53, pirms 8 gadiem
Jāni Derum! FK LIEPĀJA aicina mājās un laipni sagaida visus futbolistus,kuri ciena savu bijušo klubu un nekad neiespļauj dvēselē! Secinājumus izdariet paši.......

  -2 [+] [-]

, 2016-03-08 06:45, pirms 8 gadiem
RolandsB, 2016-03-07 16:12, vakar, ignorēt, atbildēt
Būtu jauki, ja kāds papūlētos ieviest skaidrību.

Qualification for European Cup Football 2016/2017
vs
Champions League Qualification Table

Tur taču viss ir skaidrāks par skaidru uzrakstīts.Tajās valstīs ,kur risinās čempionāts pēc sistēmas rudens -pavasaris ir ierakstītas vietas nacionālajos čempionātos un kādos kausos tās komandas tiek pielaistas,bet tur ,kur ierakstītas komandas, ir valstīs ,kur čempionāts notiek tā kā pie mums pavasaris-rudens pēc pērnā gada rezultātiem.Kas neskaidrs?Vienīgi Skonto vietā vajadzētu būt Jelgavai.

  -2 [+] [-]

, 2016-03-08 06:54, pirms 8 gadiem
PS.Šī tabula(Qualification for European Cup Football 2016/2017) ir noteikti par pērno sezonu,jo tur Latvijai čempionu līgā spēle FK Ventspils.Jā un pēc kluba ir pieminēts kluba reitings,pēc kā vadās izlozē ,saliekot izsēto vai neizsēto vidū.FK Liepāja šogad būs neizsēto vidū un tieši tāpēc 1.kārtā pat teorētiski nevar pretī būt vājāks klubs.

     [+] [-]

, 2016-03-08 09:11, pirms 8 gadiem
alguns rakstīja: PS.Šī tabula(Qualification for European Cup Football 2016/2017) ir noteikti par pērno sezonu,jo tur Latvijai čempionu līgā spēle FK Ventspils.Jā un pēc kluba ir pieminēts kluba reitings,pēc kā vadās izlozē ,saliekot izsēto vai neizsēto vidū.FK Liepāja šogad būs neizsēto vidū un tieši tāpēc 1.kārtā pat teorētiski nevar pretī būt vājāks klubs.
Vispār tur ir par šo gadu rakstīts. Nav gan, protams, ko sasteigt ar secinājumiem, jo šī lapa noteikti var neatspoguļot patiesību.
Visi jau pieņēmuši, ka Liepāja startēs ČL, bet es nebūtu tik drošs, kamēr oficiāli LFF un UEFA nav piešķīruši tai tiesības, jo teorētiski Liepāja drīkst piedalīties tikai no nākošā gada. Cerēsim, ka viss būs labi un Liepāja spēlēs ČL, jo ir to pelnījusi.