Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Romā pirms Čempionu līgas spēles Maskavas CSKA līdzjutēji cieta divos negadījumos

Rolands Eliņš

Romā pirms Čempionu līgas spēles Maskavas CSKA līdzjutēji cieta divos negadījumos
Foto: Sputnik/Scanpix

LETA--DPA. Otrdien Romā pirms UEFA Čempionu līgas spēles sadurts viens Krievijas futbola kluba Maskavas CSKA līdzjutējs un vēl divi guvuši ievainojumus, vēsta Itālijas mediji, kā arī vairāki CSKA fani cieta tehniska rakstura negadījumā dzelzceļa stacijā.

Jau ziņots, ka Itālijas klubs "AS Roma" otrdien UEFA Čempionu līgas G apakšgrupas spēlē mājās ar rezultātu 3:0 apspēlēja CSKA.

Pirms mača pie Romas olimpiskā stadiona izcēlās abu komandu līdzjutēju sadursmes, kuras ar ūdens lielgabaliem centās apturēt Itālijas policija. Kā ziņo Itālijas mediji, konflikta laikā sadurts viens no CSKA līdzjutējiem.

Vēl pirms tam aptuveni 20 CSKA fani guva dažāda veida savainojumus negadījumā, kurā pēkšņi paātrināti sāka darboties dzelzceļa stacijas eskalators.

Romas glābšanas dienesta vadītājs Džampjēro Boskaino aģentūrai ANSA attiecās nosaukt negadījuma iemeslu, taču kā viena no versijām tiek minēta, ka to salauzuši paši CSKA līdzjutēji, kuri lēkājuši pa eskalatoru.

CSKA un "AS Roma" karstasinīgākie fani jau iepriekš ir iesaistījušies savstarpējos konfliktos, piemēram, 2014./2015.gada sezonā vienā no sadursmēm cieta 19 personas.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2018-10-24 14:48, pirms 6 gadiem
Putins vainiigs.😂

  -2 [+] [-]

, 2018-10-24 15:46, pirms 6 gadiem
Roma ir viena no nedaudzajaam komandaam, kurai ir kreisaas ideologjijas huligaani, kas arii izskaidro citu komandu atbalstiitaaju lielo naidu.

     [+] [-]

, 2018-10-24 16:00, pirms 6 gadiem
Krieviem laikam jau kopš dzimšanas ierakstīts. Mēs radīsim nekārtības, mēs iekļūsim nelaimēs, mēs dzeram, mums rupjības ir dzīves norma. Nevajag mēģināt izprast Krieviju un krievus ar standarta domāšanu.
Dzeršanai un rupjībām nav attaisnojuma. Tāpat kā nekulturālai uzvedībai. Kādi 30-50 krievi lēnāka pa eskalatoru- neizturēja. Cerams ka nebūs nevienam smagas sekas. Tikai viens varot palikt bez kājas...un šajā gadījumā nav svarīgs nekas cits kā vien frāze- kaut visi tiktu ārā no slimnīcas bez sekām.

  +3 [+] [-]

, 2018-10-24 17:12, pirms 6 gadiem
Dzelzceļa stacijā, salaužot eskalātoru, gan cieta vesels bars apdzērušos krievu, tā saucamie līdzjutēji.

     [+] [-]

, 2018-10-24 18:05, pirms 6 gadiem
nesaprotu kapec tos dzivniekus laiz civilizetas valstis...