Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Vairāki "Tottenham" līderi nevarēs palīdzēt mačā pret "Barcelona"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vairāki "Tottenham" līderi nevarēs palīdzēt mačā pret "Barcelona"
Dele Alli. Foto: PA Pictures/Scanpix

LETA. Vairāki Anglijas futbola komandas Totenhemas "Hotspur" līderi nevarēs palīdzēt komandai trešdien gaidāmajā UEFA Čempionu līgas grupu turnīra spēlē pret titulēto spāņu klubu "Barcelona".

Ārpus komandas pieteikuma gaidāmajam mačam palicis uzbrūkošais pussargs Kristians Ēriksens, kuram ir vēdera problēmas, pussargs Musā Dembelē un aizsargs Seržs Orjē, kuriem ir augšstilba savainojumi, kā arī pussargs Dele Alli un centra aizsargs Jans Vertongens, kuriem ir traumētas paceles cīpslas.

Ņemot vērā, ka visi šie futbolisti ir regulāri pamatsastāva spēlētāji, "Hotspur" spēli pret "Barcelona" aizvadīs visai novājinātā sastāvā. Viņi nebūs vienības rīcībā līdz nākamajam izlašu pārtraukumam oktobra vidū

Angļu vienības sastāvā gan atgriezies komandas kapteinis un vārtsargs Igo Lorī, kurš atguvies no savainojuma.

Čempionu līgas B grupas vadībā ir "Barcelona" un Milānas "Inter", kas uzvarēja pirmajās spēlēs, bet "Hotspur" un Eindhovenas PSV ir cietušas zaudējumus. "Inter" pirmajā duelī ar 2:1 pārspēja Anglijas komandu, bet "Barcelona" ar 4:0 sagrāva PSV.

Izmantotie resursi:
LETA