Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Džerardam ilgtermiņa līgums, Eto'o cer karjeru noslēgt "Anzhi"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Džerardam ilgtermiņa līgums, Eto'o cer karjeru noslēgt "Anzhi"
Stīvens Džerards
Foto: PA Wire/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Liverpool" kapteinis Stīvens Džerards noslēdzis jaunu ilgtermiņa līgumu ar klubu, taču tā nosacījumi netiek izpausti. Visticamāk, viņš Liverpūlē spēlēs līdz karjeras beigām. To pašu cer izdarīt arī Samuels Eto'o, taču tikai "Anzhi" rindās. Savukārt pie pirmajiem pastiprinājumiem ticis Aleksandra Cauņas Maskavas CSKA.

Džerards karjeru noslēgs "Liverpool"

Stīvens Džerards visu savu karjeru pavadījis "Liverpool", pirmo līgumu parakstot astoņu gadu vecumā. Lai arī šajā laikā vairākkārt izskanēja baumas, ka viņu varētu kāds pārpirkt, 31 gadu vecais pussargs allaž palicis uzticīgs savam klubam. Šodien oficiāli paziņots par to, ka ar Džerardu noslēgts ilgtermiņa līgums, kura detaļas gan netiek izpaustas. Nav jābūt ekstrasensam, lai saprastu, ka Stīvens paliks komandā līdz pat karjeras beigām. Savu prieku pēc līguma parakstīšanas viņš nemaz negrasījās slēpt:

"Es esmu ļoti priecīgs. Tā ir ļoti lepna diena gan man, gan manai ģimenei. Šis ir klubs, kuru es mīlu, un esmu to atbalstījis jau no bērnības. Es izbaudu sapni, esot viena no pasaules lielākā kluba kapteiņiem. Es mīlu katru dienu, kad dodos uz darbu jau kopš astoņu gadu vecuma. Tieši tad parakstīju pirmo līgumu, nekad nevēlētos neko mainīt.
Mums ir lieliska komanda un mums ir pareizie īpašnieki, tādēļ esmu pārliecināts, ka nākotnē mūs sagaida daudz patīkamas pieredzes."

Eto'o noliedz baumas par vēlmi pamest "Anzhi"

Neskatoties uz to, ka presē vairākkārt izskanējusi informācija, ka pasaulē vislabāk apmaksātais futbolists Samuels Eto'o (30) vēlas pamest Mahačkalas "Anzhi", tā neesot taisnība. To futbolists apstiprinājis kādā no intervijām, sakot, ka labprāt gribētu savu karjeru noslēgt tieši šajā vienībā:

"Zinu, ka atsevišķi masu mediji raksta par manu vēlmi doties prom no kluba, bet tā nav taisnība. Es esmu laimīgs "Anzhi", un esmu gatavs sasniegt ar to lielus panākumus. Ja paveiksies, arī Čempionu līgā. Ne sekundi neesmu domājis par došanos prom no "Anzhi". Vēl vairāk, esmu apņēmības pilns šeit noslēgt savu karjeru. Nospēlēšu vēl sešus gadus, un 36 gadu vecumā beigšu karjeru."

Jāpiemin, ka Mahačkalas "Anzhi" rindas pametis ungārs Balašs Džudžaks, kuru par apmēram 19 miljoniem eiro iegādājies Maskavas "Dinamo". Līgums ar šo pussargu noslēgts uz četrām sezonām.

"CSKA" sāk pastiprināties

Transfēru periodā neguļ arī Aleksandra Cauņas pārstāvētais Maskavas "CSKA". Jau rīt tiks oficiāli paziņots par 19 gadus vecā uzbrucēja Ahmeda Musas iegādi. Līdz šim nigērietis pārstāvēja Nīderlandes "VVV-Venlo". Jau tuvākajā laikā vajadzētu tikt paziņotam par cita jaunpienācēja Pontusa Vernbloma pāreju uz Maskavu. "AZ Alkmaar" un Zviedrijas izlases pussargs parakstīšot līgumu uz trīs ar pusi sezonām. Par futbolista iegādi Krievijas klubs šķirsies no apmēram 3 miljoniem eiro.

Uz pārbaudes laiku armijniekiem pievienojies gados jaunais "Ural" pussargs Oļegs Šatovs, kurš gan varētu tikt iegādāts nākotnes vārdā. Presē tiek minēti arī citi iespējamie jaunpienācēji (arī Niko Kranjčars), taču to pāreja nešķiet pārāk reāla. Savukārt, runājot par Vāgnera Lava aizkavēšanos Brazīlijā, viņš tur risina ģimenes problēmas, precīzāk, viņam tuvākajās dienās paredzēta tiesas prāva ar bijušo sievu.

Izmantotie resursi:
Press Association
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....
ПФК ЦСКА МОСКВА официальный сайт

  +9 [+] [-]

, 2012-01-12 20:26, pirms 12 gadiem
Cienu tādus spēlētājus, kuri visu savu spēlētāja karjeru pavada vienā klubā un neskrien prom pēc pirmajām problēmām.

     [+] [-]

, 2012-01-12 22:12, pirms 12 gadiem
Bet kur tad Čekulajevs? Nevienam nevajag?

  +1 [+] [-]

, 2012-01-12 22:25, pirms 12 gadiem
Jāpiemin, ka Mahačkalas "Anzhi" rindas pametis ungārs Balašs Džudžaks, kuru par apmēram 19 miljoniem eiro iegādājies Maskavas "Dinamo". Līgums ar šo pussargu noslēgts uz četrām sezonām.

nav mazliet pa daudz....

     [+] [-]

, 2012-01-12 23:36, pirms 12 gadiem
Respektēju Tevi,Stīven,Tu esi kluba ikona.Dadzi nāk un aizet,bet Tu paliec.Esi labākais!!!

     [+] [-]

, 2012-01-13 01:40, pirms 12 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: Cienu tādus spēlētājus, kuri visu savu spēlētāja karjeru pavada vienā klubā un neskrien prom pēc pirmajām problēmām.
iestāsti to Ronaldo faniem,kas to vien skandē,ka viņš ir labāks par Messi,jo spējis sevi pierādīt divās līgās

     [+] [-]

, 2012-01-13 01:44, pirms 12 gadiem
aivarasa rakstīja: Bet kur tad Čekulajevs? Nevienam nevajag?
nesaprotu, pričom, te Čekulajevs, bet pagaidām viņš kapā kopā ar Stjopu futzālu - Latvijas / Rīgas telpu futbola čempionāts...