Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" noslēdz jaunus līgumus ar Pētersonu un Ozolu

Rolands Eliņš

"Riga" noslēdz jaunus līgumus ar Pētersonu un Ozolu
Armands Pētersons un Roberts Ozols
Foto: Riga FC

„SynotTip” futbola Virslīgas komanda „Riga” paziņojusi, ka pagarinājusi līgumus ar vēl diviem saviem futbolistiem – malējo uzbrucēju Armandu Pētersonu un vārtsargu Robertu Ozolu.

25 gadus vecais Armands Pētersons šosezon Virslīgā tā arī nav izcēlies ar vārtu guvumu, neskatoties uz dalību 24 spēlēs. Toties viņa palīdzība izrādījusies noderīga vietas Virslīgā nosargāšanai, turklāt „Riga” pirms pēdējās kārtās tikai par vienu punktu atpaliek no RFS. Iepriekš Pētersons pārstāvēja „Metta/LU”, „Jelgavas”, Daugavpils „Daugavas” un „Skonto” komandas, bet leģionāra gaitās nav devies.

Līgums pagarināts arī ar 21 gadu veco vārtsargu Robertu Ozolu, kurš šosezon Virslīgā spēlējis maz. Sezonas izskaņā gan viņš saņēma iespēju un bija sākumsastāvā trijās no pēdējām četrām „Riga” spēlēm, un šajā laikā aizvadīja divas sausās spēlēs, kā arī ielaida divus vārtus pēdējā mačā pret „Liepāju”.

Šīs sezonas debitante „Riga” jau iepriekš paziņoja par vairāku svarīgu spēlētāju nosargāšanu komandā nākamajam gadam – līgumi parakstīti ar Oļegu Timofejevu, Oļegu Laizānu un Ēriku Punculu.

Tāpat pirms pāris dienām „Riga” piesaistīja 22 gadus vecu Amerikas Savienoto Valstu spēlētāju uz pārbaudes līgumu. Uz pārbaudi uzaicinātais Alfrēds Koroma Šemss bez kluba ir kopš pagājušā gada vidus, taču iepriekš pārstāvējis slavenā Brazīlijas kluba „Fluminense” jauniešu komandu, kurā gan noturējās visai neilgi. Šemss toties var lepoties ar starptautisko spēļu pieredzi ASV jauniešu izlasēs – viņa rēķinā ir piecas spēles ASV U23 izlasē, divas spēles U20 izlasē, bet deviņi mači un četri vārti U17 izlasē, turklāt divi no šiem vārtiem gūti attiecīgās vecuma grupas Pasaules kausa izcīņā.

„Riga” iepriekš sezonas gaitā jau savu sastāvu papildināja ar spēlētāju skaļu CV – bijušo Bundeslīgas uzbrucēju Aristīdu Bansē. Viņš Virslīgas astoņās spēlēs guvis vienus vārtus un atkal saņēmis izsaukumu uz Burkinafaso izlases nākamo spēli PK 2018 atlasē pret Kaboverdi.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/RigaFC_Official...

  +4 [+] [-]

, 2016-10-31 22:12, pirms 7 gadiem
Īss raksts, bet tik daudz kļūdu.

Vispirms, tiek minēts, ka līgums tiek noslēgts ar "Armandu Pētersonu un vārtsargu Robertu Ozolu."

Kāpēc ir minēta Ozola pozīcija, bet ne Pētersona. Manuprāt, tas izklausās neveikli - vai nu pozīciju laukumā piemin abiem, vai arī nepiemin vispār.

Tālāk tiek minēts, ka līgumi parakstīti ar vairākiem spēlētājiem, tostarp Ēriku Punculi.

Cik man zināms, viņš ir Punculs un nevis Punculis, tāpēc, ja nemaldos, pareizais locījums būtu - "Punculu".

"...viņa rēķinā ir piecas spēles ASV U23 izlasē, divas spēles U20 izlasē, bet deviņi mači un četri vārti U17 izlasē, turklāt no šiem vārtiem gūti attiecīgās vecuma grupas Pasaules kausa izcīņā."

Šis vispār ir neloģiski.

"Viņš Virslīgās astoņās spēlēs guvis vienus vārtus un atkal saņēmis izsaukumu uz Burkinafaso izlases nākamo spēli PK 2018 atlasē pret Kaboverdi."

Kādās Virslīgās?

  +1 [+] [-]

, 2016-10-31 23:51, pirms 7 gadiem
Par izteiksmes neveiklībām nenosodu bargi, bet piemirsts, ka Pētersons vispirms spēlēja "Olimpā".