Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

UEFA uzsāk izmeklēšanu par Ramosa nopelnīto brīdinājumu pret Amsterdamas "Ajax"

Agris Suveizda

UEFA uzsāk izmeklēšanu par Ramosa nopelnīto brīdinājumu pret Amsterdamas "Ajax"
Serhio Ramoss pret Kasperu Dolbergu. Foto: Reuters/Scanpix

UEFA paziņojusi uzsāktās izmeklēšanas pēc trešdien aizvadītajām spēlēm Čempionu līgas astotdaļfinālā, un šajā sarakstā atrodams arī Madrides "Real" kapteiņa Serhio Ramosa vārds.

Marko Asensio 87. minūtē izrāva Madrides "Real" uzvaru ar rezultātu 2:1, madridiešiem tādējādi sperot platu soli pretī iekļūšanai astotdaļfinālā. Jau divas minūtes pēc vārtu guvuma pie brīdinājuma tika viesu centra aizsargs Ramoss, kurš laukuma vidusdaļā bez ceremonijām apturēja Amsterdamas "Ajax" dāņu uzbrucēju Kasperu Dolbergu.

Grupu turnīrā tiekot pie dzeltenās kartītes pret "Roma" un Plzeņas "Viktoria", Ramosam tas bija jau trešais brīdinājums, kas nozīmē automātisku diskvalifikāciju uz nākamo spēli. Šā mača izlaišana savukārt nozīmētu, ka ceturtdaļfinālu Ramoss varētu sākt no baltas lapas.

Šis nebūtu pirmais precedents, kad diskvalifikāciju dodošais brīdinājums tiktu nopelnīts apzināti, un Ramoss pēc spēles televīzijā to pat esot atzinis: "Taisnību sakot, es melotu, ja teiktu, ka pie tāda rezultāta man kas tāds nebūtu bijis prātā. Tā nav pretinieka nenovērtēšana, taču dažreiz ir jāpieņem lēmumi, un es to izdarīju."

Sociālajos tīklos viņš gan stundu vēlāk rakstīja ko pavisam citu: "Vēlos darīt skaidru, ka mani tas sāpina vairāk nekā jebkuru citu. Es neforsēju kartīti, tāpat kā es to nedarīju pret "Roma". Atbalstīšu komandu no tribīnēm kā fans un ceru, ka varēšu spēlēt ceturtdaļfinālā." Ja Ramoss tiks atzīts par vainīgu brīdinājuma apzinātā saņemšanā, viņš varētu tikt diskvalificēts uz divām, nevis vienu spēli.

Amsterdamas "Ajax" tika izvirzītas apsūdzības par priekšmetu mešanu laukumā, pirotehnikas dedzināšanu un neatļauta plakāta izmantošanu. Apsūdzības par priekšmetu mešanu izvirzītas arī pret "Tottenham" un Dortmundes "Borussia", kuras fanu sektorā arī bijis neatļauts plakāts. Iepriekš apsūdzības izvirzīja arī pret Mančestras "United" un PSG.

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/insideuefa/dis...

     [+] [-]

, 2019-02-16 02:41, pirms 5 gadiem
Ramosu Putina vietā
Visi līdzekļi svēti

Norāva Salāhu...
Nav jēgas turpināt