Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Eksperti sezonas atklāšanā prognozē "Liepājas" uzvaru

Andrejs Siliņš

Eksperti sezonas atklāšanā prognozē "Liepājas" uzvaru
"Liepājas" galvenais treneris Viktors Dobrecovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pirms jaunās Latvijas futbola čempionāta "SynotTip" Virslīgas sezonas atklāšanas spēles starp "Liepāju" un Jūrmalas "Spartaku" trīs žurnālisti Almants Poikāns, Edmunds Novickis un Ilmārs Stūriška prognozē interesantu cīņu, taču visi vienojas prognozēs, uzvaru atvēlot liepājniekiem.

Almants Poikāns, LETA: "Šī mača un visas sezonas favorīte ir "Liepāja", kura jauno sezonu jau kā Latvijas čempione vēlas iesākt ar uzvaru. Liepājniekiem starpsezonā nav bijis daudz sastāva papildinājumu, taču šīs komandas uzbrukums ir draudīgs, jo tieši no "Spartaka" pārnākuši Edgars Gauračs un Romans Mickevičs. Tāpat aizsardzību papildinājis bijušais "Skonto" aizsargs Ņikita Bērenfelds.
Tikmēr "Spartaks" sastāvā ir vairāki leģionāri, bet komandu pastiprinājuši tādi vietējie futbolisti kā Vladislavs Kurakins un Sergejs Kožans. Kā vienu no saviem mērķiem Jūrmalas vienība izvirzījusi izcīnīt Latvijas kausu, turklāt tai ir paveicies ar izlozi. Taču virslīgā klubs par augstākajām vietām necīnīsies."
Prognoze: 2:0 FK Liepāja labā

Edmunds Novickis, Sportacentrs.com: ""Niez rokas" ierakstīt rezultatīvāku prognozi, piemēram, 4:2, jo atceramies taču iepriekšējo gadu Virslīgas atklāšanas spēles Liepājā, "Daugavas" stadiona rezerves laukumā - 2013.gadā ("Liepājas metalurgam") bija 4:0 pret "Mettu"/LU, pērn "Liepājai" bija skaists 3:2 pret "Skonto". Tāpat saprotam, ka futbolisti noilgojušies pēc sezonas un varētu mesties pa galvu pa kaklu uz priekšu. Tomēr, uzskatu, ka čempionu zīmogs mājiniekiem liks spēlēt majestātiskāk un prātīgāk, nevis "zaudēt galvu" un nodarboties ar pārāk atklātu futbolu, savukārt "Spartakam" būs respekts pret čempionu un vismaz sākumā piesardzīgs futbols. Redzēsim.
Jebkurā gadījumā galvenā doma ir, ka, manuprāt, "Spartaks" reāli cīnīsies par punktiem. Apskatoties abu komandu sastāvus, neteiktu, ka liepājnieki atrastos citā planētā. Noteikti nē! Tiesa, "Spartaka" problēma varētu būt, ka sastāva mainība salīdzinoši ar "Liepāju" bijusi krietni lielāka. Baltkrievu speciālistam Oļegam Kubarevam, iespējams, pagaidām bijis par maz laika, lai jau 1.kārtā nostabilizētu savu padoto sniegumu.
Protams, liela intriga ir, kā pret savu bijušo komandu nospēlēs (ja spēlēs...) "Liepājas" jaunieguvumi Edgars Gauračs un Romāns Mickevičs. Savukārt "Spartaka" sakarā, domāju, ļoti daudz kas atkarīgs būs no vārtsarga - ja tas būs gados jaunais Vladislavs Kurakins, viņš nedrīkstēs pārdegt. Tieši otrādi, visticamāk, vajadzēs glābt. Vispār "Spartakam" katrā pozīcijā ir vairāki pretendenti, tāpēc līdzjutējiem izsludinu neoficiālu konkursu vai precīzāk izaicinājumu - vai kāds spēs uzminēt vismaz 8-9 no 11 pamatsastāva spēlētājiem "Spartakam"? Ja vien nav informācijas no Jūrmalas komandas iekšienes, tas, manuprāt, ir ārkārtīgi sarežģīts uzdevums. Un tas vienlaikus pierāda, cik daudz intrigu un neziņas mūs sagaida atklāšanas mačā. Prieks, ka Virslīga beidzot startē!"
Prognoze: 2:1 FK Liepāja labā

Ilmārs Stūriška, Latvijas Avīze: "Liepāja saglabājusi čempionu sastāvu, ar komandu turpina strādāt Viktors Dobrecovs, aizvadīta nometne Turcijā un visticamākais, ka gatavība būs labāka nekā pretiniekiem. Cerams, sezonas pirmā spēle Liepājā būs tikpat apmeklēta kā iepriekšējā sezonā pēdējā un savu līdzjutēju atbalstīti liepājnieki izcīnīs drošu uzvaru."
Prognoze: 2:0 FK Liepāja labā

Izmantotie resursi:
SYNOTtip virslīga

  +1 [+] [-]

, 2016-03-11 10:35, pirms 8 gadiem
Un kā ar konkursiņu!!

  +4 [+] [-]

, 2016-03-11 10:41, pirms 8 gadiem
man tomēr tas vārds ''eksperti '' ļoti neiet pie sirds...

  +1 [+] [-]

, 2016-03-11 10:48, pirms 8 gadiem
Virslīgas mājaslapai jāveido savi apraksti pirms katras kārtas spēlēm. Prognozes nekādi nevar aizpildīt informatīvo tukšumu Virslīgas mājaslapā.

     [+] [-]

, 2016-03-11 10:58, pirms 8 gadiem
Ka vienmēr fanošu par underdogiem, t.i.-Spartaks, RFS, RFC un BFC. Metta diemžēl amatieri.
Liepājai, Ventspilij, Jelgavai nebūs viegla pastaiga! Jo krabji kniebj asi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-03-11 11:30, pirms 8 gadiem
Izskatās ,ka virslīgas prognožu konkurss SC mājas lapā nebūs.Vismaz līdz šim ne kur manījis neesmu.Pērn 1.riņķī Spartaks nospēleja neizšķirti ar Liepāju,kāpēc neatkārtot

     [+] [-]

, 2016-03-11 12:50, pirms 8 gadiem
Ceri vien! Uztraucies labāk par savu krievu kantori.

  -1 [+] [-]

, 2016-03-11 21:46, pirms 8 gadiem
>>>Lamar-odom
Ko neteiksi,iznāca vēl skaistāk kā biju domājis.