Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Dedovs "AZ" nepaliks; ventspilnieki tēmē uz Krieviju

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Dedovs "AZ" nepaliks; ventspilnieki tēmē uz Krieviju
Aleksandrs Dedovs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Futbola kluba "Ventspils" talantīgais jaunais spēlētājs Aleksandrs Dedovs Nīderlandes klubā "AZ Alkmaar" nepaliks. Vairāki citi Latvijas čempionvienības futbolisti mēģina iekļūt vairākos Krievijas klubos.

Jau iepriekš ziņojām, ka 19 gadus vecais moldāvu futbolists Aleksandrs Dedovs bija devies uz Nīderlandi. Aleksandrs vairākas dienas trenējās kopā ar "AZ", taču nespēja pārliecināt kluba vadību par savu noderību, tādēļ ar viņu līgums netiks noslēgts.

Vairāki citi "Ventspils" futbolisti cenšas iekļūt dažādos Krievijas klubos. Bijušais vienības kapteinis Zahars Dubenskis aizvadījis vairākus treniņus kopā ar "Alania" spēlētājiem. Tāpat par viņu interesi izrāda "Luch-Energia", kuru vada Latvijā labi pazīstamais futbola speciālists Benjamins Želkevičs.

Četras pārbaudes spēles Krievijas 1. futbola līgas kluba "Anzhi" sastāvā aizvadījis pussargs Sergejs Zangarejevs, pie tam visās viņš devās laukumā uz maiņu otrajā puslaikā. Šobrīd gan vēl nav zināms, vai futbolists paliks komandā.

Jau iepriekš ziņojām par to, ka uz pārbaudi Krievijas klubā "SKA-Energia" bijis Vladimirs Koļesņičenko, bet izskatās, ka šajā komandā viņš nepaliks. Visticamāk, ka arī Andrejs Butriks nepaliks "Inverness CT" sastāvā, jo komandā šobrīd nav galvenā trenera, tādēļ klubs nevēlas šobrīd slēgt līgumu ar uzbrucēju. Iespējams, ka Mihails Ziziļevs papildinās Daugavpils "Daugavas" sastāvu.

Vēl viens bijušais "Ventspils" futbolists Jurģis Kalns, lai uzturētu formu šobrīd trenējas kopā ar "Audu", bet jau tuvākajā laikā dosies uz pārbaudi kādā no ārzemju klubiem.

Izmantotie resursi:
fc-anji.ru
championat.ru
fc-skaenergy.ru
moldsport.com
volgosport.com

Slēpts komentārs: gorks13
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-01-25 16:14, pirms 15 gadiem
Loģiski jau būtu uz Daugavpils Daugavu

  -3 [+] [-]

, 2009-01-25 16:16, pirms 15 gadiem
Kaads tur talants,ja klubs vinju atshuvj......
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-01-25 18:19, pirms 15 gadiem
Real Madrid CF_RulZzZ rakstīja: Venstils luzeri
Ventspils SUKA
pasaki par sevi vēl kaut ko!

  +1 [+] [-]

, 2009-01-25 20:17, pirms 15 gadiem
Real Madrid CF_RulZzZ rakstīja: Venstils luzeri
Ventspils SUKA
tev na*uj bans uz IP jaliek mudak
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-25 20:31, pirms 15 gadiem
Fk Ventspils sastāvā vismaz divi no šiem nosauktiem spēlētājiem atgriezīsies droši.