Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

RFS pievienojas par Lietuvas čempionu kļuvis horvātu pussargs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

RFS pievienojas par Lietuvas čempionu kļuvis horvātu pussargs
Slavko Blagojevičs. Foto: RFS

Latvijas Virslīgas komandas turpina bruņoties pirms jaunās sezonas, un par papildinājumu pavēstījusi galvaspilsētas vienība RFS – noslēgts līgums ar 31 gadu veco centra pussargu Slavko Blagojeviču no Horvātijas.

Pagājušajā sezonā RFS ieguva Latvijas čempionāta bronzas medaļas, 28 spēlēs izcīnot 18 uzvaras un savācot 55 punktus. Priekšā tika palaista čempione "Riga" FC un sudraba medaļniece "Ventspils". RFS gan nekad nav slēpusi ambīcijas izcīnīt čempiones titulu, un nule pavēstīts par papildinājumu pirms jaunās sezonas.

Komandai pievienojies 31 gadu vecais horvāts Slavko Blagojevičs. Centra pussargs 2016. gadā devās uz Lietuvu, pievienojoties klubam Viļņas "Žalgirim", kurā tobrīd strādāja RFS galvenais treneris Valds Dambrausks. Kopā ar "Žalgiri" Blagojevičs kļuva par Lietuvas čempionu, ieguva Lietuvas kausu, kā arī izcīnīja Lietuvas superkausu.

Tiesa, karjeras lielāko daļu Blagojevičs pavadījis dzimtenē, pārstāvot "Granicar", "Istra 1961", kuras rindās guva desmit vārtus, "Zupanja", "Lucko" un "Split". Savukārt karjeru pussargs 2005. gadā sāka "Cibalia" rindās, tur pavadot divas sezonas un gūstot septiņus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/fkrfs/phot...