Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" no "Zenit" īrēs krievu pussargu Pletņovu

Andrejs Siliņš

"Riga" no "Zenit" īrēs krievu pussargu Pletņovu
Foto: Zigismunds Zālmanis, Riga FC

Krievu sporta portāls sportsdaily.ru vēstī, ka Latvijas futbola čempionvienība "Riga" no Krievijas Premjerlīgas kluba Sanktpēterburgas "Zenit" īrēs 21 gadu veco krievu pussargu Dmitriju Pletņovu.

1998. gadā dzimušais Pletņovs šajā sezonā aizvadījis 18 spēles Krievijas Nacionālajā jeb pēc spēka otrajā līgā, "Zenit II" sastāvā 12 reizes ejot laukumā pamata sastāvā un izceļoties ar divām rezultatīvām piespēlēm. "Zenit II" atrodas pēdējā 20. vietā Nacionālajā līgā. Tagad Pletņovs uz īres līguma pamata dosies uz Latvijas galvaspilsētu.

Arī pagājušajā sezonā Pletņovs pārsvarā spēlēja "Zenit" otrajā komandā, bet 21 minūti aizvadīja arī pirmajā komandā Premjerlīgas mačā. Tāpat divas reizes Pletņovs bija uz soliņa UEFA Čempionu līgas mačos. Pletņovs pārstāvējis Krievijas U17 izlasi.

"Riga" pašlaik turpinās treniņus "Skonto" hallē Rīgā, bet 20. janvārī lidos uz Apvienoto Arābu Emirātu galvaspilsētu Abū Dabī, kur līdz 31. janvārim aizvadīs treniņnometni, iekļaujot arī divas pārbaudes spēles - 26. janvārī pret Krievijas Premjerlīgas klubu "Krylya Sovetov", bet 29. janvārī pret Āzijas futbola grandu "Guangzhou Evergrande".

Izmantotie resursi:
https://www.sportsdaily.ru/