Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Romanovs izcietis diskvalifikāciju, bet nespēlē, jo aizņemts izlasē

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Romanovs izcietis diskvalifikāciju, bet nespēlē, jo aizņemts izlasē
Deniss Romanovs
Foto: slavia.cz

Viens no labākajiem Latvijas vārtsargiem Deniss Romanovs atkal nav ticis pieteikts sava pārstāvētā kluba Prāgas "Slavia" pieteikumā Čehijas čempionāta spēlē, jo viņš ir aizņemts Latvijas izlasē.

Latvijas vārtsargs Deniss Romanovs sezonas sākumā nav aizvadījis nevienu maču Čehijas čempionvienības Prāgas "Slavia" rindās. Nevienā no spēlēm viņš tā arī nav bijis pieteikumā, jo kluba vadība ļāva spēlēt tiem vārtsargiem, kuri varēja spēlēt Eirokausos, bet starp tiem nebija Romanova, kuram bija jāizcieš četru spēļu diskvalifikācija.

Četras spēles Eirokausos "Slavia" jau aizvadījusi, nodrošinot vietu Eiropas līgas grupu turnīrā, kur tiksies ar "Genoa", "Lille" un "Valencia". Šodien daudzi cerēja ieraudzīt Denisu "Slavia" vārtos Čehijas čempionātā spēlē, bet tas atkal nenotika, un vārtos stājās Martins Vanjaks.

Skaidrojums ir ļoti vienkāršs - Deniss kopā ar Latvijas izlasi gatavojas 2010. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas spēlēm pret Izraēlu un Šveici. Pats Deniss portālam eSports.lv pirms tam pastāstīja, ka pirms sezonas viņš tika gatavots pirmā vārtsarga postenim, taču diskvalifikācija uz Eirokausu spēlēm visu mainījusi. Cerams, ka pēc izlases spēlēm Denisam tiks dota iespēja pierādīt savu meistarību.

Šodien "Slavia" savā laukumā bez īpašām problēmām ar 3:0 apspēlēja "Slovačko". Čempionāta kopvērtējumā pēc sešām kārtām Prāgas klubs dala 2./4. vietu. Maksima Uvarenko Liberecas "Slovan" pagaidām ieņem tikai desmito vietu.

Izmantotie resursi:
slavia.cz

  +2 [+] [-]

, 2009-08-31 22:41, pirms 15 gadiem
Nu nez.. man liekas ka mums vartos stabili Vaņins, vareja Romanovu netramdit.. un atstat klubam..

  +1 [+] [-]

, 2009-08-31 22:59, pirms 15 gadiem
ervains91 rakstīja: Nu nez.. man liekas ka mums vartos stabili Vaņins, vareja Romanovu netramdit.. un atstat klubam..
Kaadam jau liekas, ka vins noders izlasee par treso vaartsargu...

  +1 [+] [-]

, 2009-08-31 23:16, pirms 15 gadiem
nu pilnīgs lunis nafig viņš brauc uz izlasi ja zin ka tikai Vaņina traumas gadījumā tiks spēlēt. Viņš riskē ar netikšanu sastāvā un ja galvenajam trenerim iepatiksies cits vārtsargs būs dimbā ļoti muļķigs lēmums gan no Romanova puses gan Starkova