Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Zaudējums gan Laizānam, gan Verpakovskim

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Zaudējums gan Laizānam, gan Verpakovskim
Māris Verpakovskis
Foto: www.ergotelis.gr

Trešdienas pievakarē neveiksmi Grieķijas kausa izcīņā piedzīvoja Māra Verpakovska "Ergotelis", kas viesos ar 0:1 piekāpās "PAS Giannina". Māris Verpakovskis laukumā pavadīja 59 minūtes.

Grieķijas kausa izcīņas ceturtajā kārtā Verpakovskim un "Ergotelis" priekšā stājās 1. līgas klubs "PAS Giannina", kura vienīgā priekšrocība bija savs laukums. Ar to izrādījās pietiekami, lai izrautu nepieciešamo uzvaru - 1:0. Vienīgos vārtus pirmā puslaika beigās guva kādreizējais Marseļas "Olympique" uzbrucējs Ibrahims Bakajoko. Māris Verpakovskis laukumā devās savas komandas pamatsastāvā, bet spēles 59. minūtē tika nomainīts. Sev atvēlētajā laikā Māris ne ar ko ievērības cienīgu neizcēlās. Viņa aizvietotājs Serhio Leals mača kompensācijas laikā tika noraidīts no laukuma. Grieķijas kausa izcīņa "Ergotelis", tāpat kā "Panionios" un "Aris", ir noslēgusies.

Krievijas 1. divīzijā neveiksmīgu maču aizvadījuši Belgorodas "Salyut" spēlētāji, kuri viesos ar 0:2 piekāpās Kurskas "Avangard". Lietainajā laikā mačs varēja noslēgties gan vienas, gan otras komandas labā, bet mājinieki labāk izmantoja savas vārtu gūšanas iespējas.

Zaudējums čempionāta vājākajai komandai praktiski laupījis izredzes uz vietas saglabāšanu 1. līgā. Divas kārtas pirms čempionāta noslēguma no drošās zonas "Salyut" atpaliek par četriem punktiem. Nākamā spēle 3. novembrī savā laukumā pret "SKA-Energiya".

Juris Laizāns pret "Avangard" laukumā devās komandas pamatsastāvā, diezgan aktīvi darbojoties laukuma vidusdaļā līdz pat spēles 69. minūtei, kad viņš tika nomainīts. Juris vienā no epizodēm bija tuvu vārtu guvumam, taču viņa izpildītais soda sitiens izrādījās mazliet neprecīzs.

Izmantotie resursi:
SPORT 24 - Συνεχής Αθλητική Ενημέρωση
РосГосСтрах Первенство России по футболу:...

Slēpts komentārs: zidlers
Slēpts komentārs: biiiskaps
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-10-28 14:18, pirms 14 gadiem
Verpakovskim iekšā tā arī paliks Kijevas psiholoģiskais sindroms, kuram pāri tā viņš arī nav ticis...

  +1 [+] [-]

, 2010-10-28 14:40, pirms 14 gadiem
sporta lidzzinatajs rakstīja: Verpakovskim iekšā tā arī paliks Kijevas psiholoģiskais sindroms, kuram pāri tā viņš arī nav ticis...
Vēl Horvātijā vienu periodu spēlēja labi un rezultatīvi, bet tā kopumā ļoti nestabila karjera pēc Ukrainas pamešanas. Jādomā, ka šī ir pēdējā Verpakovska sezona tik augstā līmenī.

  +1 [+] [-]

, 2010-10-28 14:43, pirms 14 gadiem
Lai tas Laizans arii izkriit!!

  +2 [+] [-]

, 2010-10-28 14:51, pirms 14 gadiem
bembists rakstīja: Vēl Horvātijā vienu periodu spēlēja labi un rezultatīvi, bet tā kopumā ļoti nestabila karjera pēc Ukrainas pamešanas. Jādomā, ka šī ir pēdējā Verpakovska sezona tik augstā līmenī.
Nākamā pietura izskatās, ka būs Kiprā, kur karjeras nogali pavadīja Pahars, Kecbaja un vēl vesela virkne. Galvenais, lai turpina spēlēt, izlasei viņš vēl labu laiku būs vajadzīgs.

  -1 [+] [-]

, 2010-10-28 14:59, pirms 14 gadiem
Izlasei vinjsh bus vajadzigs tik ilgi cik taas treneris bus Starkovs...

  +1 [+] [-]

, 2010-10-28 15:30, pirms 14 gadiem
biiiskaps rakstīja: Izlasei vinjsh bus vajadzigs tik ilgi cik taas treneris bus Starkovs...
Ak, tu manu... paskaties izlases spēles, kaut vai maču pret Maltu - vēl pateiksi, ka kāds uzbrucējs mums šobrīd izlases kontekstā spēlē labāk???? Domāju, ka ne. Čalim 31 gads, vēl var spēlēt.

  +1 [+] [-]

, 2010-10-28 15:36, pirms 14 gadiem
Respektīvi - pat ja nāks cits treneris, arī tad visu laiku rezultatīvākajam LV izlases uzbrucējam vieta pamatā atradīsies, bez variantiem. Visos pēdējos ciklos viņš bija rezultatīvākais.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-29 11:23, pirms 14 gadiem
Kaadas 69 min. Laizaanam, vinju nomainiija jau 17.min.
CЭ - Футбол - Статистика матча

     [+] [-]

, 2010-10-29 16:21, pirms 14 gadiem
Nu jā, jācer, ka Māris izmantos pēdējā laika trenera uzticību un gūs pirmos vārtus šajā sezonā. Laizānam nu arī pamazām jādomā, kur doties pēc sezonas. Diez vai gribēs spēlēt Krievijas 3. līgā...