Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Toronto FC" uzvar Hondurasas vicečempionus

Juris Miņins
Juris Miņins

"Toronto FC" uzvar Hondurasas vicečempionus
Čads Barets priecājas par vārtu guvumu.
Foto: AP/Scanpix

Ar uzvaru dalību CONCACAF Čempionu līgā ir uzsākuši Kanādas čempioni "Toronto FC", kuri kvalifikācijas turnīra pirmajā, mājas, spēlē ar 1:0 uzveica Hondurasas Pavasara čempionāta otrās vietas ieguvējus "C.D. Motagua".

ASV Augstākās futbola līgas dalībience "Toronto FC" ar uzvaru ir sākusi CONCACAF Čempionu līgas kvalifikācijas turnīru, savās mājās ar 1:0 apspēlējot Hondurasas pārstāvjus, "C.D. Motagua" futbolistus. Spēles vienīgos vārtu, mača 20. minūtē, guva Čads Barets, kurš izmantoja hondurasiešu apjukumu pēc bumbas ievadīšanas spēlē no sānu līnijas un apspēlēja pretinieku vārtsargu izgājienā "viens pret viens", kuru viņam "noorganizēja" Dveins Derosario.

Jāpiebilst, ka Toronto kluba kapteinis Dveins Derosario šajā mačā bija visai pamanāms spēlētājs. Bez rezultatīvās piespēles komandas vienīgo vārtu guvumā, pussargs spēlēja ļoti aktīvi, izveidojot vairākus bīstamus momentus gan pats, gan radot tos citiem. Uzslavu par maču ir pelnījis arī Maksims Usanovs, kurš lieliski spēlēja aizsardzībā.
Diemžēl Latvijas futbolists Raivis Hščanovičs šajā mačā uz laukuma neizgāja un noraudzījās spēli no rezervistu soliņa.

Nākamā spēle "Toronto FC" ir paredzēta jau 31. jūlijā, kad viņi izbraukumā, MLS čempionāta ietvaros, spēlēs pret Kanzassitijas "Wizards", bet atbildes mačs Čempinu līgā Kanādas klubam ir nozīmēts uz 3. augustu, kad Toronto futbolistiem vajadzēs rādīt savu spēlētprasmi "C.D. Motagua" stadionā.

Atgādināsim, ka komanda, kas uzvarēs divu maču summā iekļūs CONCACAF Čempionu līgas otrajā kārtā, t.i., grupu turnīrā, kur viņus jau gaida MLS čempioni Solteliksitijas "Real", Panamas rudens un pavasara turnīru čempioni Kolonas "Club Deportivo Árabe Unido", bet grupai vēl pievienosies "San Francisco F.C"-"Cruz Azul" cīņas uzvarētāji.

Jāpiebilst, ka pirmajā "San Francisco F.C"-"Cruz Azul" cīņā ar 3:2 pārāki izrādījās Meksikas pārstāvji, "Cruz Azul". Savukārt MLS vicečempioni Losandželosas "Galaxy", ar Lendonu Donovanu sastāvā, bija spiesti atzīt Puertoriko kluba "Puerto Rico Islanders" pārākumu ar 1:4. Visbeidzot "San Juan Jabloteh"-"Santos Laguna" mačs noslēdzās ar "Santos" uzvaru - 1:0.
Šodien un rīt savus pirmos mačus aizvadīs pārējās kvalifikācijas kārtā izliktās komandas.

Izmantotie resursi:
Toronto FC
Champions League | Champions League Home

  +1 [+] [-]

, 2010-07-28 12:36, pirms 14 gadiem
pfff... peekshnji neiziet laukumaa