Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračs nāk uz maiņu "Sheriff" uzvarā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Gauračs nāk uz maiņu "Sheriff" uzvarā
Edgars Gauračs divcīņā
Foto: www.fc-sheriff.com

Moldovas futbola čempionāta 13. kārtas priekšpēdējā spēlē Tiraspoles "Sheriff" ar 1:0 viesos pārspēja "Iskra Stal", turnīra tabulā pakāpjoties uz trešo pozīciju. Edgars Gauračs laukumā devās 81. minūtē.

"Sheriff" un "Iskra Stal" komandu spēkošanās tika pārcelta uz šodienu, jo tiraspoliešiem ceturtdien bija jāaizvada Eiropas līgas grupu turnīra spēle. Nelielajā Ribnicas pilsētas stadionā, neskatoties uz agro spēles sākuma laiku, sapulcējās diezgan prāvs skatītāju loks, kas centās atbalstīt savu komandu. Turnīra tabulā abām komandām pirms mača sākuma bija vienāds punktu skaits, tādēļ mačs solījās būt interesants.

Tā arī bija, kaut arī vārtu gūšanas momentu komandām nebija pārāk daudz. Spēles pirmajā pusē vairāk uzbruka "Sheriff", taču savus momentus nespēja izmantot. Kas neizdevās pirmajā puslaikā, tas izdevās otrajā, kad jau pašā puslaika ievadā komandas krievu leģionārs Aleksandrs Jerjohins (jā, tieši viņš guva kuriozos vārtus pret "Kijevas "Dynamo", ieraidot bumbu vārtos ar dibenu) ar galvu trāpīja bumbu vārtos.

Pēc šī notikumu pavērsiena iniciatīva pārgāja mājinieku pusē, kuriem daudz netrūka, lai arī gūtu kādus vārtus. Labākais moments viņiem bija jau kompensācijas laikā, kad bīstamu tālsitienu atvairīja vārtsargs Stojanovs. Pēc šīs epizodes mačs arī beidzās ar minimālu "Sheriff" uzvaru - 1:0.

Edgars Gauračs šoreiz nedevās laukumā komandas pamatsastāvā, atvēlot vietu starta vienpadsmitniekā Volkovam un Džimijam Fransai. Edgars cīņā devās 81. spēles minūtē, paspējot bumbai pieskārties nepilnas desmit reizes. Vienreiz viņš ar bumbu mēģināja ieiet soda laukumā, bet viņš tika atbruņots. Citu iespēju Edgaram, tāpat kā visai komandai spēles galotnē, nebija.

Turnīra tabulā Tiraspoles "Sheriff" ar 26 punktiem pakāpies uz trešo vietu, no līdervienības "Dacia" atpaliekot vienu punktu.

Izmantotie resursi:
Футбольный клуб Шериф

  +5 [+] [-]

, 2010-10-25 17:16, pirms 14 gadiem
"Vienreiz viņš ar bumbu mēģināja ieiet soda laukumā, bet viņš tika apbruņots."

Eksplodēja arī ???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-25 23:00, pirms 14 gadiem
Kur diez spēlēs nākamajā sezonā?

     [+] [-]

, 2010-10-26 08:20, pirms 14 gadiem
Edgaram bija nelielas problēmas ar veselību, tāpēc arī izlaida uz neilgu laiku.