Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rakels nopelna pendeli, Lukjanova klubam izgāšanās

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Rakels nopelna pendeli, Lukjanova klubam izgāšanās
Deniss Rakels
Foto: Sportowefakty.pl

Sportacentrs.com piedāvā apskatu par Latvijas futbola leģionāru gaitām.

Piekto spēli Azerbaidžānas čempionātā aizvadījusi Oskara Kļavas pārstāvētā AZAL un arī šoreiz nezaudēja – 0:0 pret Baku „Inter”. Mūsu aizsargs gan nāca laukumā tikai 89. minūtē. AZAL ieņem 1. vietu, taču tikpat punktu (11) ir arī „Simurq” un „Qarabag”.

Kazahstānas čempionātā Eduarda Višņakova Karagandas „Shahter” mājās 4 000 skatītāju klātbūtnē ar 2:0 uzvarēja „Sunkur”, saglabājot 1. vietu turnīrā. Višņakovs nāca laukumā 64. minūtē pie rezultāta 1:0. „Shahter” vēl palikušas deviņas spēles.

Lietuvas čempionātā Igora Kozlova un Intara Kirhnera „Šiauliai” mājās dramatiskā cīņā ar 1:0 apspēlēja Pāvela Davidova „Sūduvu”, vienīgos vārtus pieliktajā laikā ar 11 metru soda sitienu gūstot Rimkēcičam. Tādējādi saasinājusies situācija cīņā par 3. vietu – „Sūduvai” 57 punkti, bet Māra Eltermaņa un Valērija Čistjakova „Kruoja” 52 punkti. „Šiauliai” ieņem 5. vietu ar 48 punktiem. Minētajā mačā visi trīs mūsu futbolisti nospēlēja no zvana līdz zvanam.

Pagalam neveiksmīgu spēli Ukrainā izspēlējusi Ivana Lukjanova Zaporožjes „Metallurg”. Ukrainas kausa izcīņas 1/16 finālā Ukrainas Premjerlīgas komanda „Metallurg” pēc 1:1 pamatlaikā un papildlaikā zaudēja ar 4:5 pēcspēles 11 metru sitienu sērijā pēc spēka 3. līgas komandai „UkrAhroKom” no pavisam maza miestiņa (divi tūkstoši iedzīvotāju…) Golovkovkas. Lukjanovam pilna spēle, tiesa, pendeli sist viņam neuzticēja.

Polijas 1. līgas spēlē Denisa Rakela Katovices GKS mājās 1500 skatītāju klātbūtnē ar 4:2 sasita Bitomas „Polonia”. Rakels nāca laukumā uz maiņu 69. minūtē pie 1:2, un pēdējās 20 minūtēs GKS izrāva skaistu uzvaru ar 4:2. Rakels deva savu artavu, 86. minūtē pie 3:2 nopelnot komandai 11 metru soda sitienu (Rakelam ieķērās kreklā). To realizēja Pšemislavs Pitrijs, kuram visi četri vārti GKS labā šai mačā.

Piebildīsim, ka rīt (otrdien) Krievijas kausa izcīņas 1/16 finālā Aleksandra Koliņko, Artūra Zjuzina un Alekseja Višņakova pārstāvētā Kaļiņingradas "Baltika" savā laukumā uzņems pēdējo divu gadu Krievijas čempioni Sanktpēterburgas "Zenit". Mača sākums - plkst.19:00.

     [+] [-]

, 2012-09-24 23:18, pirms 12 gadiem
Prieks, ka Kazahstānā, Azerbaidžānā un Krievijā notiek cīņa par augstākā kaluma medaļām šobrīd ar mūsējo piedalīšanos. Arī Lietuvā šķiet, ka bez medaļas vismaz kāds mūsējais neizpaliks. tas tad tā, bet rīt grandiozs mačs Baltikai. Veterānam Koļinko sevi jāapliecina visaugstākajā līmenī, Zjuzinam un Višņakovam pret tādu komandu kā Zenit arī būs, ko pierādīt. Lai veicas Baltikai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-09-25 01:03, pirms 12 gadiem
Nu ko, Baltika - derētu tā kā Zenītu noraut zem horizonta!