Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Spartak" ar Koliņko vārtos izrauj uzvaru

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Spartak" ar Koliņko vārtos izrauj uzvaru
Aleksandrs Koliņko (pa labi)
Foto: sport-express.ru

Krievijas Premjerlīgas 25. kārtas spēlē Naļčikas "Spartak" savā laukumā mača kompensācijas laikā izrāva uzvaru pār Tomskas "Tom", bet Aleksandrs Koliņko uzvarētāju vārtos pavadīja visu spēli.

Kā jau pēdējā laikā ierasts, Naļčikas kluba vārtus jau no pirmajām minūtēm sargāja Latvijas izlases otrais numurs Aleksandrs Koliņko, kurš izkonkurējis somu vārtsargu Oto Fredriksonu. Pēc sausās debijas pret Maskavas "Dinamo", turpinājumā Sašam allaž nācās ielaist vismaz vienus vārtus, un arī šodienas cīniņš nebija izņēmums, kaut arī spēles pirmais puslaiks neliecināja, ka kāda no komandām gūs vārtus.

Pirmās 30 mača minūtes aizritēja ļoti garlaicīgā cīņā, kurā kādi interesanti momenti gadījās reti. Vien puslaika izskaņā abas komandas mazliet aktivizējās. Spēles otrā puse gan nelika skumt, jo vārtu gūšanas iespēju komandām netrūka. Jau 55. minūtē Jevgēņijs Starikovs, gūstot vārtus ar galvu no pāris metru attāluma, atklāja rezultātu par labu "Tom". Par laimi, ātri vien savu iespēju garām nepalaida arī mājinieki, kuriem izcēlās Vladimirs Djadjuns.

"Spartak" sāka uzbrukt arvien vairāk un uzmācīgāk, taču nesliktas vārtu gūšanas iespējas palika neizmantotas. Lai arī pēdējās minūtēs, naļčikiešu pārākums šaubas neradīja, pārliecības, ka mājinieki izraus uzvaru, nebija, bet tieši tas arī notika. Trešajā kompensācijas laika minūtē gruzīns Davids Siradze ar rikošeta palīdzību izrāva "Spartak" trīs punktus - 2:1. Šis panākums ļāvis pārtraukt divu zaudējumu sēriju, kā arī čempionāta kopvērtējumā pakāpties uz piekto vietu. Naļčikieši tagad tikai par punktu atpaliek no Maskavas "Spartak", bet par trīs apsteidz "Lokomotiv".

Aleksandrs Koliņko "Spartak" vārtus sargāja ceturto spēli pēc kārtas. Pirmajā puslaikā viņam darba nebija daudz, bet vienu bīstamu sitienu viņš atvairīja. Zaudētajos vārtos nav vainojams, bet pēc tā vairākas reizes diezgan neveikli nospēlēja izgājienos, kas varēja beigties ar vārtu zaudējumu. Ja spēles pēdējās minūtēs nebūtu izvilcis bumbu no vārtu devītnieka pēc Guļtjajeva sitiena, "Spartak" būtu maču zaudējis. Diezgan nestabila spēle mūsu vārtsargam, bet bija arī vairākas labas epizodes.

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....

Slēpts komentārs: Modžohēds

  +6 [+] [-]

, 2010-10-23 17:35, pirms 14 gadiem
a kas tu tads par idiotu, kurs sez uz vietas un stulbi spriedele
Modžohēds rakstīja: Koļinka Normāli pacēlies no Latvijas līgas uz Krievu premjerlīgu...,kas tie pa Ideotiem..,kas viņu paņēma..?!

  +5 [+] [-]

, 2010-10-23 17:47, pirms 14 gadiem
Modžohēds rakstīja: Koļinka Normāli pacēlies no Latvijas līgas uz Krievu premjerlīgu...,kas tie pa Ideotiem..,kas viņu paņēma..?!
Tas IR Koļinko līmenis... Drīzāk ir jāvaicā, ko šamējais vispār darīja LČ..

     [+] [-]

, 2010-10-23 17:59, pirms 14 gadiem
To Modžohēds, varbūt idiņš esi pats.. Koliņko atkal formā, pat izkonkureja somu

  +2 [+] [-]

, 2010-10-23 18:50, pirms 14 gadiem
es tikai kaut kā atceros, kā mūsu fani Koļinko izsmēja par spēli Ventspils sastāvā. Katrs otrais aicināja Sašu kārt bučus uz nagliņas un mest spēlēšanai mieru, par izlasi nemaz nerunājot

  +4 [+] [-]

, 2010-10-23 18:53, pirms 14 gadiem
Sasha jau speleeja Krievijas premjerliigaa Kazanjas "Rubin"u.t.t. sastaavaa! Tad Kurbans izdomaaja, ka Koljinko ir par vecu un gandriiz veselu gadu Sashu dir....a, neljaujot vinjam doties, ne uz Shveici (kur bija intrese no Neuchâtel Xamax), ne uz Austriju ( Ja nemal;dos , tad Rapid)!
Paldies tam tur augshaa, ka mums izlasee ir divi augstas klases vaartusargi!
P.S. Andri Vanjin, Sasha atguvis elpu...Ko tu teiksi????

     [+] [-]

, 2010-10-23 21:14, pirms 14 gadiem
Peleeciits rakstīja: Sasha jau speleeja Krievijas premjerliigaa Kazanjas "Rubin"u.t.t. sastaavaa! Tad Kurbans izdomaaja, ka Koljinko ir par vecu un gandriiz veselu gadu Sashu dir....a, neljaujot vinjam doties, ne uz Shveici (kur bija intrese no Neuchâtel Xamax), ne uz Austriju ( Ja nemal;dos , tad Rapid)!
Paldies tam tur augshaa, ka mums izlasee ir divi augstas klases vaartusargi!
P.S. Andri Vanjin, Sasha atguvis elpu...Ko tu teiksi????
3 vārtsargi.. Romanovs ir nepiedodami piemirsts, lai gan arī ir ļoti, ļoti labs vārtsargs.

  -1 [+] [-]

, 2010-10-23 22:35, pirms 14 gadiem
Izrauj? Izsmiekls. Nedēļu visapkārt runāja, ka Spartak un Tomj trešo sezonu dala punktus uz pusēm un šis gads nav izņēmums. Pie bukijiem kofi no sākotnējiem uz Spartak uzvaru 1.6 nokrita līdz 1.15, krievu kantori šito spēli vispār izņēma laukā. Visiem bija skaidrs, ka uzvarēs Spartak. Nu Tomj beigās vienkārši atļāva iesist, liels business tas viss ir.

     [+] [-]

, 2010-10-23 23:00, pirms 14 gadiem
Prieks par Aleksandru. Visi domājām, ka aizbrauks sapelnīs gadiņu lielāku naudiņu Krievijā, bet nē. Spēlē un vēl dara to tīri labi. Vismaz ar vārtsargiem mums nav problēmu. Prieks. Lai veicas turpmāk. Par medaļām.