Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Slavia" notur uzvaru, Romanovs rezervē

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Slavia" notur uzvaru, Romanovs rezervē
Deniss Romanovs
Foto: www.slavia.cz

Latvijas futbolista Denisa Romanova pārstāvētais klubs Prāgas "Slavia" šovakar "Gambrinus" līgas 17. kārtas mačā ar 3:2 pieveica "Viktoria Plzen". Romanovs spēlei tika pieteikts, bet laukumā nedevās.

Vakar ar vairākām spēlēm atsākās Čehijas futbola čempionāts. Jau ziņojām, ka vakar Maksima Uvarenko klubs Liberecas "Slovan" viesos ar 0:1 piekāpās "Teplice". Pats Maksims šajā spēlē nepiedalījās un portālam eSports.lv pastāstīja, ka cīnīties par pamatvārtsarga vietu būs ļoti grūti, jo komandas vadība vēlas, lai regulāri spēlētu cits komandas vārtsargs Zdeneks Zlamals, jo kluba vadība cer viņu pārdot.

Šovakar pirmo spēli pēc ziemas pārtraukuma aizvadīja arī Denisa Romanova jaunais klubs Prāgas "Slavia", kas pēc 16 kārtām ieņēma pirmo vietu. Šovakar viņiem pretī stājās "Viktoria Plzen", kas pirms šīs spēles atradās desmitajā vietā.

Spēle sākumu krietni veiksmīgāk aizvadīja "Slavia", kas jau spēles 19. minūtē guva divus vārtus, pie tam abus guva Mareks Jarolims. Otrajā puslaikā tas pats Jarolims guva vēl vienus vārtus, taču viesi nepadevās un kompensācijas laika pirmajā minūtē rezultāts bija vairs tikai 3:2 "Slavia" labā. Ar šādu rezultātu mačs arī noslēdzās. Diemžēl Deniss Romanovs spēlei tika pieteikts, bet laukumā nedevās, jo komandas vārtus sargāja pieredzējušais Martins Vanjaks. Pēc šīs spēles "Slavia" tuvākos sekotājus apsteidz jau par deviņiem punktiem.

Izmantotie resursi:
slavia.cz

  +2 [+] [-]

, 2009-02-23 20:38, pirms 15 gadiem
Izskatās, ka atkal būs rezervists-čempions...

     [+] [-]

, 2009-02-23 20:41, pirms 15 gadiem
Tinkijs Vinkijs rakstīja: Izskatās, ka atkal būs rezervists-čempions...
ja jau viņu nopirka tad ar viņu rēķinās