Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Bulvītim uzvara, Rečickim zaudējums

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Bulvītim uzvara, Rečickim zaudējums
Nauris Bulvītis
Foto: www.caleyjags.com

Kārtējās spēles ārvalstu futbola čempionātos aizvadījuši Latvijas futbolisti. Nauris Bulvītis palīdzēja savai "Inverness" uzvarēt Skotijā, kamēr Vitālijs Rečickis ar Limasolas "Aris" cieta kārtējo zaudējumu Kiprā.

Skotijas 1. divīzijā futbolā šodien, iespējams, pēdējo spēli "Inverness C.T." sastāvā aizvadīja mūsu aizsargs Nauris Bulvītis, kurš, laukumā pavadot visas 90 minūtes, viesos palīdzēja izcīnīt uzvaru pret "Airdrie United" - 1:0. "Inverness" galvenais treneris Terijs Bučers ļoti vēlas paturēt Bulvīti komandā vismaz līdz sezonas beigām, taču īres līgums pēc pāris dienām beigsies, taču skotu klubs ar "Ventspili" nav spējis vienoties jau teju mēnesi. Ar 31 punktu 20 mačos "Inverness" turnīra tabulā ieņem 5. vietu. Līderei "Dundee FC" ir 44 punkti.

Kipras augstākajā līgā kārtējo zaudējumu cietis Limasolas "Aris", kas izbraukumā ar 0:1 piekāpās "Enosis". Mūsu pussargs Vitālijs Rečickis izgāja "Aris" pamatsastāvā un nospēlēja 65 minūtes, līdz tika nomainīts. Turnīra tabulā "Aris" ar 13 punktiem ieņem 12. vietu 14 komandu konkurencē.

Anglijas "Conference South" šodien neizšķirti 2:2 pret "Bishop's Stortford" nospēlēja Andreja Štolcera pārstāvētā "Bath City". Štolcers laukumā devās uz maiņu 76. minūtē, kad rezultāts bija 2:1 "Bath" labā. Vēl joprojām nav zināms, vai Štolcers paliks komandā - tam jāizšķiras tuvāko dienu laikā. Turnīra tabulā "Bath" ar 35 punktiem ieņem 10. vietu.

Mūsu uzbrucējs Guntars Silagailis šonedēļ pabija uz pārbaudi Baltkrievijas augstākās līgas klubā "Minsk", pārbaudes spēlē gūstot divus vārtus un apliecinot sevi no labākās puses, tomēr ar to līgumam nepietika - pēdējā brīdī "Minsk" rindās atgriezies treneriem jau pazīstams uzbrucējs, kuram tad arī tika dota priekšroka. Patlaban Guntars atrodas Latvijā, drīzumā plānojot braukt atrādīties vēl kādam ārzemju klubam.

Izmantotie resursi:
ictfc.premiumtv.co.uk
shootandgoal.com
thisisbath.co.uk
sportpanorama.by

  +1 [+] [-]

, 2010-01-23 22:15, pirms 14 gadiem
zel ka nesanaca Guntaram Silagailim nostiprinaties sastava

  -2 [+] [-]

, 2010-01-23 22:26, pirms 14 gadiem
Autors ir pilniigs amplis.... Skotu 1.diviizijaa... tatad Inverness ir 31p un Fc Dundee 44p .... laikam puika nedeelju vecu tabulu iekopeejis.

news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/scot_div.../default.stm ( tikai linka priekshaa HTTP:// jaaieliek lai atveertu!)

  +1 [+] [-]

, 2010-01-23 22:59, pirms 14 gadiem
Ceru, ka Bulvītis paliks Skotijā vismaz līdz šīs sezonas beigām. Lai arī tā ir 2. līga, liekas, ka viņš ir ļoti progresējis. Un kāpēc gan, lai tā nebūtu? Viņam dod spēlēt katrā spēlē 90 minūtes. Par Štolceru gan nezinu. Kā jau esmu teicis, ja galvenais ir pēc iespējas labāk nodrošināt ģimeni, tad jau galvenais nav, kur tu spēlē, bet cik tev maksā par to, ka tu tur spēlē. Anyway, veiksmi. Prieks dzirdēt, ka Rečickis spēlējis, bet žēl, ka komanda zaudējusi. Neko darīt, nākamreiz būs labāk. Galvenais tagad nostiprināties sastāvā, jo, kā ne kā, viņš tikai tikko ir pievienojies komandai. Žēl, ka Silagailim neizdevās piezemēties Baltkrievijā, bet kas zina, varbūt tas nākamais variants būs pat labāks un veiksmīgāks...

Veiksmi mūsējiem!