Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

papildināts Gorkša "Reading" cīnās neizšķirti ar Čempionāta līderi "Southampton"

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Gorkša "Reading" cīnās neizšķirti ar Čempionāta līderi "Southampton"
Kaspars Gorkšs
Foto: www.readingfc.co.uk

Šovakar Anglijas Čempionātā Kaspara Gorkša "Reading", mūsu aizsargam spēlējot visu maču, ieguva punktu spēlē pret turnīra līderi "Southampton", 1:1. Savukārt Igaunijā Aleksandra Čekulajeva un Aleksandra Abramenko "Trans"ar 0:2 piekāpās "Levadia", līdz ar to sarežģījot savas iespējas čempionāta noslēgumā pacelties uz otro vietu turnīrā.

"Reading" un Kaspars Gorkšs šovakar uzņēma turnīra līderi "Southampton". Līdz 71. minūtei rezultāts bija neizšķirts, bet tad Mikele Leigertvuds izvirzīja vadībā Redingu. Tiesa, par spīti 76. minūtē iegūtam vairākumam, mājiniekiem pārsvaru noturēt neizdevās – Stīvs de Riders nedaudz vēlāk ar sitienu vārtu stūrī panāca 1:1.

Gorkšs laukumā devās jau no pirmajām minūtēm un darba mūsu aizsargam netrūka, jo īpaši pirmajā puslaikā – 17. minūtē Kaspars, pārtverot piespēli, novērsa pretinieka izskriešanu vienatnē pret vārtsargu, turklāt pēc tam arī ievadīja bīstamu Redingas uzbrukumu. Pēc tam Gorkšs vēl pāris reizes atņēma bumbu pretiniekam vai izsita to no sava soda laukuma. Otrajā puslaikā Latvijas izlases aizsargs bloķēja vienu bīstamu "Southampthon" futbolista sitienu un kopumā aizvadīja veiksmīgu maču. Turnīra tabulā Redingas vienība ar 17 punktiem 13 mačos ieņem 14. vietu.

Šodien svarīgu maču cīņā par vietām Igaunijas futbola čempionātā aizvadīja Aleksandra Čekulajeva un Aleksandra Abramenko Narvas "Trans", kura šodien varēja nodrošināt trešo vietu turnīrā, kā arī turpināt spēkoties par otro. Diemžēl cīņā pret "Levadia" tika piedzīvots zaudējums – 0:2. Narvas trešā vieta joprojām ir praktiski neaizskarama, toties cīņa par otro gandrīz beigusies – "Noemme Kalju" divas kārtas pirms turnīra beigām ir par četriem punktiem vairāk (76 pret 72). Čekulajevs nospēlēja visu maču, nespējot papildināt vārtu krājumu (šobrīd viņam 45), savukārt Abramenko tika nomainīts 43. minūtē.

Andreja Perepļotkina "Nasaf" Uzbekistānas čempionātā šodien cīnījās 0:0 ar "Olmaliq", turnīra tabulā ar 46 punktiem saglabājot otro vietu. Pirmās pozīcijas īpašniece "Bunyodkor" ir atrāvusies par 12 punktiem un jau nodrošinājusi čempiones titulu. Ungārijas čempionātā Daniila Turkova ZTE spēlēja 1:1 ar "Siofok" vienību. Vārtus ZTE guva mača 85. minūtē ar 11 metru soda sitienu. Turkovs laukumā devās uz maiņu 63. minūtē. Vadima Žuļeva "Papa" toties ar 0:3 piekāpās KTE, Žuļevam dodoties laukumā 58. minūtē. "Papa" turnīra tabulā ieņem 10. vietu, savukārt ZTE ir pēdējā, joprojām spēlējot bez uzvarām.

Izmantotie resursi:
JK Narva Trans - официальный сайт
fcnasaf.uz

  -2 [+] [-]

, 2011-10-22 18:19, pirms 13 gadiem
būtībā būtu jāsaka, ka esmu izbrīnīts, ka nav atkal vārti, bet nu, ir jau arī kādreiz uz pauzītes jānospēlē

kāds var iemest linku, kur var redzēt apkopojumu par to ''zelta buci'', kurā Čekulajevs šobrīd ir 1. vietā ?

  +1 [+] [-]

, 2011-10-22 18:22, pirms 13 gadiem
luisnani rakstīja: būtībā būtu jāsaka, ka esmu izbrīnīts, ka nav atkal vārti, bet nu, ir jau arī kādreiz uz pauzītes jānospēlē

kāds var iemest linku, kur var redzēt apkopojumu par to ''zelta buci'', kurā Čekulajevs šobrīd ir 1. vietā ?
Golden Shoe

  +1 [+] [-]

, 2011-10-22 21:32, pirms 13 gadiem
Normāli paveicās, nebijām to punktu pelnījuši.

     [+] [-]

, 2011-10-22 21:52, pirms 13 gadiem
Le Saint rakstīja: Normāli paveicās, nebijām to punktu pelnījuši.
Tik švaki bija?

     [+] [-]

, 2011-10-22 22:37, pirms 13 gadiem
DaveVee rakstīja: Tik švaki bija?
Jup. Nebūtu Deiviss pāris reizes glābis, būtu spēle zaudēta jau līdz 60 minūtei. Neatceros pēdējo reizi, kad mazākumā esam iesituši golu.

Skumjākais ir tas, ka SKY Sports lāsts atkal ir atgriezies.

     [+] [-]

, 2011-10-23 00:06, pirms 13 gadiem
ar tiem 45 goliem vins var ari palikt pirmais, seviski biezi nav savakts vairak par 40 punktiem
Classement du Soulier d'Or, historique
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja