Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ivanovs pirmoreiz paliek rezervē

Agris Suveizda

Ivanovs pirmoreiz paliek rezervē
Deniss Ivanovs
Foto: www.internetspor.com

Šovakar norisinājās kārtējā Turcijas futbola čempionāta spēle. Latvijas izlases aizsarga Denisa Ivanova pārstāvētais "Sivasspor" savā laukumā uzņēma "Bucaspor" komandu. Mačs noslēdzās ar neizšķirtu 1:1, savukārt Ivanovs pirmoreiz turnīrā palika uz rezervistu soliņa.

Turcijas Superlīgas devītās kārtas spēlē "Sivasspor" savā laukumā uzņēma "Bucaspor" vienību. Abām komandām pēc astoņiem aizvadītiem mačiem bija pa sešiem izcīnītiem punktiem, kas deva vietu turnīra tabulas lejasgalā - mazāk (divi) bija tikai "Kasimpasa".

Spēli veiksmīgāk uzsāka, viesi, kas jau 12.minūtē izvirzījās vadībā - precīzs bija Erkans Taškirans. Pirmajā puslaikā rezultāts vairāk nemainījās, savukārt otro cīņas puses sākums jau padevās "Sivasspor" - 51.minūtē rezultātu izlīdzināja Džeihuns Erišs. Spēle noslēdzās ar neizšķirtu 1:1, kas "Sivasspor" ļauj vismaz uz kādu laiku pacelties uz 16.vietu 18 komandu konkurencē.

Deniss Ivanovs līdz šim Turcijas čempionātā visos mačos bija nospēlējis no zvana līdz zvanam, taču šoreiz Latvijas izlases aizsargs palika rezervē un laukumā tā arī neizgāja. Nākamo spēli Turcijas Superlīgā "Sivasspor" aizvadīs 31.oktobrī, kad plkst. 19:00 Stambulā tiksies ar slaveno "Besiktas".

Izmantotie resursi:
Sivasspor Kulübü Resmi Żnternet Sitesi |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-10-22 22:37, pirms 14 gadiem
Air Jordan rakstīja: Gan jau iedeva tikai atpuusties Kaa nekaa vairaakas speeles izlasee un Turcijas liigaa.
cermas, ka tev ir taisība
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja