Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Hščanovičs palīdz nosargāt bezvārtu neizšķirtu Meksikā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Hščanovičs palīdz nosargāt bezvārtu neizšķirtu Meksikā
Raivis Hščanovičs
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas aizsarga Raivja Hščanoviča pārstāvētā "Toronto FC" vienība vakar CONCACAF Čempionu līgas ietvaros izbraukumā nospēlējusi neizšķirti 0:0 pret Meksikas komandu "Cruz Azul". Raivis laukumā pavadīja visu maču.

Pirms vakardienas spēles "Cruz Azul" bija A grupas galvgalī ar sešiem punktiem trīs mačos, kamēr "Toronto" bija trīs punkti tikpat spēlēs. Pirmā apļa spēlē starp šīm komandām pārāka ar 2:1 bija Kanādas vienība, kas vakar lielāko mača daļu spēlējusi aizsardzībā, ar šo uzdevumu tiekot galā ļoti labi – 0:0. Pieckārtējās čempiones "Cruz Azul" pārsvars bumbas kontrolē bija graujošs – 70% pret 30%, sitienu skaits arī izsaka visu - 27 pret 4. Spēles pēdējās desmit minūtes kanādieši aizvadīja vairākumā, jo Meksikas čempionāta līdervienības sastāvā sarkano kartīti nopelnīja Fausto Pinto (divas dzeltenās).

Hščanovičs Toronto komandas sastāvā nospēlēja visu maču, pirmajā puslaikā vienā epizodē veiksmīgi darbojoties savu vārtu priekšā, izsitot bumbu uz stūra sitienu. Mača izskaņā mājinieku komandas futbolists Torado par rupju pārkāpumu pret Raivi nopelnījis dzelteno kartīti.

Nākamo maču Čempionu līgā "Toronto" aizvadīs savā laukumā pret "Real Salt Lake", kam ir viens mačs rezervē un seši punkti turnīra tabulā. Pirms tam gan 25. datumā vēl spēle MLS ietvaros pret Sanhosē komandu.

Izmantotie resursi:
Toronto FC

  +2 [+] [-]

, 2010-09-22 20:11, pirms 14 gadiem
Ja ir kāds, ko tiešām būtu vērts uzaicināt uz izlasi, tad tas ir Hščanovičs. Spēlē ļoti augstā līmenī. Iespējams Starkovam vēl ir atmiņā viņa sniegums, kad viņš nebija vajadzīgs Skonto, taču, manuprāt, šis puisis ir jāpārbauda pēc iespējas vairāk, ņemot vērā to, ka izlasē, atskaitot Kļavu, nav malējo aizsargu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-09-23 22:47, pirms 14 gadiem
Bilde laba