Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ivanovam brīdinājums un neizšķirts Turcijā

Agris Suveizda

Ivanovam brīdinājums un neizšķirts Turcijā
Deniss Ivanovs
Foto: www.internetspor.com

Šovakar tika aizvadītas vairākas Turcijas futbola čempionāta otrās kārtas spēles. Denisa Ivanova "Sivasspor" izbraukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar "Antalyaspor". Ivanovs laukumā pavadīja visu maču un nopelnīja brīdinājumu.

Otro spēli Turcijas Superlīgā aizvadīja Deniss Ivanovs un viņa pārstāvētais "Sivasspor". Pirmajā mačā "Sivasspor" aizraujošā un emocionālā spēlē savā laukumā ar 2:1 apspēlēja titulēto Stambulas "Galatasaray". Savukārt Sivasas komandas šā vakara pretiniece "Antalyaspor" izbraukumā cieta sakāvi pret "Fenerbahce" - 0:4. Pirmā šovakar vārtus guva laukuma saimniece "Antalyaspor", kad 35.minūtē precīzs bija Tita, tomēr jau pēc trim minūtēm Sedats Bairaks ar galvu panāca izlīdzinājumu. Vairāk vārti netika gūti, un mačs noslēdzās neizšķirti 1:1. Kopumā spēlē tika parādītas desmit dzeltenās kartītas, un vienreiz brīdināts tika arī Ivanovs, kuram tas bija jau otrais brīdinājums divos mačos. Tikmēr ārkārtīgi negaidītu zaudējumu cieta viena no sezonas galvenajām favorītēm "Besiktas", kas savā laukumā ar 0:2 atzina "Istanbul BB" pārākumu.

Malējā aizsarga Raivja Hščanoviča pārstāvētais "Toronto FC" savā laukumā uzņēma Ņujorkas "Red Bulls" ar Tjerī Anrī un Rafaelu Markesu priekšgalā. Hščanovičs laukumā neizgāja, bet "Toronto" piedzīvoja pirmo zaudējumu savā laukumā kopš 2009.gada jūnija - 1:4. Vienus vārtus guva arī Markess. Latvijas izlases pamatsastāva pussarga Jura Laizāna pārstāvētais "Salyut" savā laukumā uzņēma "Ural" komandu. Spēle noslēdzās ar neizšķirtu 1:1, bet Laizāns laukumā pavadīja visas 90 minūtes. Tāpat Laizāns vienreiz labi izpildīja tiešo brīvsitienu, bet vārtsargs to atvairīja. Azebaidžānā Denisa Romanova "Khazar Lankaran" uzņēma Ģirta Karlsona Baku "Inter". Aptuveni 13,5 tūkstošu skatītāju klātbūtnē spēle noslēdzās bez gūtiem vārtiem. Romanovs palika rezervē, bet Karlsons 89.minūtē nomainīja lietuviešu uzbrucēju Robertu Pošku.

Izmantotie resursi:
РосГосСтрах Первенство России по футболу:...
Peşəkar Futbol Liqası
TURKCELL SüperLig
Toronto FC

  +6 [+] [-]

, 2010-08-21 23:35, pirms 14 gadiem
formas takā Liepājai!
viens vienā!

domāju Ivanovs iespēlēsie tulīt un viss būs kārtībā!

  -1 [+] [-]

, 2010-08-22 00:34, pirms 14 gadiem
Nevienmēr brīdinājums jāuztver kā kautko negatīvu, un īpaši tas attiecās uz aizsargiem. Citreiz tas tikai parāda, ka spēlētājs ir bijis aktīvs un visdrīzāk ir glābis komandu.

  +1 [+] [-]

, 2010-08-22 02:28, pirms 14 gadiem
Prieks vismaz, ka Ivanovam atkal 90 minūtes un vismaz vienu punktiņu izdevies aizķert. Pārējie vai nu nav spēlējuši vai arī ļoti minimāli to darījuši - tas, protams, nav tik labi.

  +2 [+] [-]

, 2010-08-22 07:49, pirms 14 gadiem
Prieks par Ivanovu,jau Stabils ajzargs "Sivasspora"

  -1 [+] [-]

, 2010-08-22 09:42, pirms 14 gadiem
sakums labs.

  -1 [+] [-]

, 2010-08-22 13:38, pirms 14 gadiem
Lai tik Ivanovs nostabilizējas pamatsastāvā un tad jau būs labi....