Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rubins un Hščanovičs paliek rezervē

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rubins un Hščanovičs paliek rezervē
Raivis Hščanovičs
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Azerbaidžānas futbola čempionātā pie svarīgas uzvaras izdevās tikt "Karabakh", kas savā laukumā ar 2:0 apspēlēja "Baku". Andrejs Rubins laukumā diemžēl nedevās, paliekot rezervē.

Azerbaidžānā šodien tika aizvadīta pārceltā 4. kārtas spēle starp "Baku" un "Karabakh". Iepriekšnoteiktajā laikā maču nevarēja aizvadīt nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ. Principiālā duelī ar 2:0 pārāki bija "Karabakh" futbolisti. Katrā no puslaikiem vienus vārtus guva komandas leģionārs gruzīns Georgijs Adamija.

Andrejs Rubins cīņai tika pieteikts, taču tika atstāts rezervē. Turnīra tabulā pēc deviņām kārtām Rubina "Karabakh" ar 17 punktiem dala trešo vietu, bet pirmajā pozīcijā ar 20 punktiņiem atrodas "Neftchi".

CONCACAF šodien noslēdzās grupu turnīra spēles. Raivja Hščanoviča "Toronto" savā pēdējā spēlē ar 1:0 pieveica Panamas "Arabe Unido", noslēdzot turnīru uz pozitīvas nots. Tikt ceturtdaļfinālā neizdevās, jo savā apakšgrupā tika ieņemta vien trešā vieta. Raivis Hščanovičs bija pieteikumā, bet ne uz laukuma. Nākamā un pēdējā MLS sezonas spēle Kanādas vienībai paredzēta nedēļas nogalē. Tikt plejofos kanādiešiem ar latvieti sastāvā neizdosies, tas kļuva zināms jau sen.

Izmantotie resursi:
Peşəkar Futbol Liqası
Toronto FC

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-10-20 20:31, pirms 14 gadiem
...Zirņa vietā!
Nāves ēnā rakstīja: Uz izlasi!

     [+] [-]

, 2010-10-20 20:33, pirms 14 gadiem
Bet viss ir likumsakarīgi par Rubinu. Pagājušā sezonā Azeros Rubins sita golus regulāri un lieliski spēlēja izlasē. Tagad sēž rezervē klubā un izlasē rāda poor sniegumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-10-20 21:38, pirms 14 gadiem
Tieši tā, Hščanovičs ir rezervists. Nesaprotu, kāpēc jūs tik ļoti viņu gribat izlasē. Nav viņš labāks par tur esošajiem aizsargiem. Ar aizsardzību mums ir vismazākās problēmas... Un Rubins? Izskatās, ka diemžēl karjera iet lejup.