Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Karlsons pieveic Doroševu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Karlsons pieveic Doroševu
Pāvels Doroševs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien Azerbaidžānas futbola čempionātā aizvadītas kārtējās spēles. Vienā no mačiem Ģirta Karslona pārstāvētais Baku "Inter" viesos ar 1:0 pieveica Pāvela Doroševa "Qabala". Citā mačā Andreja Rubina "Karabakh" nespēja tikt pie uzvaras mājās.

Azerbaidžānas futbola čempionāta 6. kārta nav izcēlusies ar lielu rezultativitāti. Tā tas bija vakardienas spēlēs, un tāpat arī šodien (izņēmums bija "Neftchi" uzvara ar 4:0 pār "MOIK"), toties laukumā šodien devās uzreiz trīs Latvijas futbolistu pārstāvētās komandas, pie tam vienā no spēlēm tās tikās savā starpā - Doroševa "Qabala" uzņēma Karlsona "Inter".

Lai arī spēles pirmajās minūtēs aktīvāk uzbruka Doroševa komandas spēlētāji, pirmā puslaika beigās kapitulēt nācās tieši Latvijas vārtsargam. Kā vēlāk izrādījās, 35. minūtē gūtie vārti kļuva par pēdējiem. Pāvels Doroševs savas komandas vārtus sargāja visu spēli, pāris reizes glābjot savu komandu. Ģirts Karlsons laukumā devās spēles 83. minūtē, nomainot lietuvieti Robertu Poškus, taču ne ar ko īpašu neizcēlās, jo pēdējās minūtēs "Qabala" bija liels teritoriāls pārsvars.

Vēl vienā spēlē Andreja Rubina "Karabakh" savā laukumā nespēja uzvarēt "AZAL" - 0:0. Andrejs Rubins spēli iesāka no rezervistu soliņa, bet 57. minūtē devās laukumā. Teksta tiešraidē ar īpašām aktivitātēm Andrejs neatzīmējās.

Turnīra tabulā ar 16 punktiem pirmo vietu ieņem "Neftchi", ar 14 punktiem seko Denisa Romanova "Khazar Lenkoran", bet "Inter" ar 13 punktiem ieņem trešo vietu. Rubina "Karabakh" atrodas sestajā pozīcijā (četrās spēlēs seši punkti), bet Doroševs ar "Qabala" aizņem devīto ailīti.

Izmantotie resursi:
Peşəkar Futbol Liqası

  +3 [+] [-]

, 2010-09-19 22:52, pirms 14 gadiem
Vismaz Doroševs Azerbaidžānā vienmēr kapā no zvana līdz zvanam. Lai arī situācija tabulā viņam nav pašlaik diez ko patīkama. Karlsonam sēdēšana rezervē noteikti nenāk par labu un 7 minūtes laukumā noteikti nav tas, kas vajadzīgs izlases pamatsastāva spēlētājam. Rudņevs, šķiet, gan būs viņu izkonkurējis. Es tā ceru. Varbūt jāapsver variants par pāreju ziemā uz citu komandu, varbūt tepat Latvijā?