Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Karašauskam pirmie vārti "Dnipro" dublieru rindās

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Karašauskam pirmie vārti "Dnipro" dublieru rindās
Artūrs Karašausks ticis pie pirmā vārtu guvuma Ukrainā
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Vakar vakarā Ukrainas dublieru čempionātā ar vārtu guvumu atzīmējies Latvijas jaunais uzbrucējs Artūrs Karašausks, kurš palīdzēja savai komandai "Dnipro" ar 2:1 pieveikt "Sevastopol".

Artūrs Karašausks "Dnipro" dublieriem pievienojās pavisam nesen, iepriekšējā nedēļā aizvadot arī savu pirmo spēli. Laukumā pavadītajās 45 minūtēs ar īpašām aktivitātēm viņš gan neizcēlās, toties izkaroja sev vietu komandas pamatsastāvā vakardienas mačā pret "Sevastopol".

Lai arī iniciatīva piederēja Dņepras vienības pretiniekiem, pie uzvaras viņiem tikt neizdevās, un šajā ziņā lieli nopelni bija tieši mūsu Artūram Karašauskam. Spēles 87. minūtē viņš pēc partnera piespēles ar galvu ar vienu pieskārienu novirzīja bumbu "Sevastopol" vārtu tīklā. Vēl pēc divām minūtēm rezultāts kļuva 2:0, bet kompensācijas laikā mājinieki prata vienus vārtus atgūt - 1:2.

Karašausks laukumā pavadīja gandrīz visu maču, tiekot nomainīts kompensācijas laika otrajā minūtē. Dublieru čempionātā "Dnipro" ieņem ceturto vietu. Šodien lielo komandu spēlē "Sevastopol" negaidīti revanšējās par jauniņo neveiksmi, uzvarot ar 2:1, bet Karašausks spēlei netika pieteikts.

Izmantotie resursi:
FC Dnipro | Official site | www.fcdnipro.ua

  +7 [+] [-]

, 2010-09-18 17:13, pirms 14 gadiem
Prieks par Artūru. Ja tā turpinās gan jau ka tiks arī lielajā Dnipro uzspēlēt

  +4 [+] [-]

, 2010-09-18 17:52, pirms 14 gadiem
Malacis, Dnepraa vinjam sevi jāsāk no jauna pieradit un to var tik šādā ceļā panakt!

  +1 [+] [-]

, 2010-09-18 18:43, pirms 14 gadiem
Tieši laba spēle dublieru čempionātā ir galvenais noteikums, lai pēcāk paliktu komandas sastāvā un iekļūtu pēc īres termiņa beigām 1. komandā. Lai veicas. Malacis. Arī šim puikam ir ļoti liels talants. Cerams, ka viņš un Rudņevs spēs sev dotās dāvanas izmantot arī turpmāk. Lai veicas.