Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rubins nāk uz maiņu komandas uzvarā, Romanovs ielaiž četrus un zaudē

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Rubins nāk uz maiņu komandas uzvarā, Romanovs ielaiž četrus un zaudē
Andrejs Rubins
Foto: www.wislakrakow.com

Spēles Azerbaidžānas čempionātā šodien aizvadīja vēl divi mūsu leģionāri. Andrejs Rubins iznāca uz maiņu mačā, kurā viņa "Karabakh" ar 3:2 pieveica "Simurq", bet Deniss Romanovs sargāja "Khazar Lankaran" vārtus spēlē, kurā viņa klubs ar 1:4 piekāpās "Ganja" vienībai.

"Karabakh" šis bija grūts mačs. Pirmajā puslaikā Rubina pārstāvētajam klubam bija liels pārsvars, taču to rezultātā pārvērst neizdevās. Jau pašā otrā puslaika sākumā vadībā izvirzījās "Simurq", un "Karabakh" jau bija jāatspēlējas. Tas izdevās, taču neilgi pirms mača beigām "Simurq" iesita vēlreiz. Tad laukumā devās arī Andrejs Rubins, un lai arī pats neiesita, ar viņu sastāvā komanda līdz spēles beigām paspēja gūt divus vārtus un izraut uzvaru – 3:2. Mūsu futbolists spēlē iesaistījās 75. minūtē.

Šodien pie spēlēšanas tika arī Deniss Romanovs, kurš konkurenta diskvalifikācijas dēļ uz četrām spēlēm ticis pie iespējas stāvēt "Khazar Lankaran" vārtos. Viņa komanda jau 5. minūtē spēja izvirzīties vadībā, taču pēc tam dominēja pretinieks - "Ganja" vēl līdz pārtraukumam sasita trīs bumbas Romanova vārtos, bet mača kompensācijas laikā mūsu vārtsargs bija spiests kapitulēt arī ceturto reizi. Zaudējums ar 1:4, starp citu, pirmais klubam šosezon. Deniss Romanovs laukumā bija visas 90 minūtes.

Turnīra tabulā "Khazar Lankaran" ir otrajā vietā ar 18 punktiem, Ģirta Karlsona "Inter" ir ceturtajā (16), Rubina "Karabakh" ir sestā, bet Pāvela Doroševa "Qabala" ir vēl vietu zemāk.

Šonakt spēli MLS čempionātā aizvadīja Raivja Hščanoviča "Toronto FC". Vēl kompensācijas laika beigās mūsu futbolista vienība bija vadībā ar 2:1 pret Kolumbusas "Crew", taču tad vārtus guva pretinieku komandas vārtsargs, izlīdzinot rezultātu – 2:2. Raivis Hščanovičs laukumā pavadīja visu spēli.

Izmantotie resursi:
Azerisport.com - Все об Азербайджанском спорте
Peşəkar Futbol Liqası
Toronto FC

  +1 [+] [-]

, 2010-10-17 17:11, pirms 14 gadiem
Žēl Romanovu
Cerams, ka nākamajās 3 spēlēs nospēlēs labāk un apliecinās trenerim, ka viņš ir labāks par pamatGK

  +1 [+] [-]

, 2010-10-17 17:21, pirms 14 gadiem
Kā Karašauskam iet dublieros?

  +1 [+] [-]

, 2010-10-17 23:46, pirms 14 gadiem
Prieks vienīgi par Hščanoviču šajā sakarā. Beidzot vismaz pilna spēle, bet nu nelaimīgi izlaista uzvara - tas gan... Azeros vispār neko šogad nevar pateikt. Tā kā Agajevs nevar spēlēt, Romanovam dod iespēju. Tas labi, bet nu rezultāts ir tāds, kāds ir. Neko darīt. Izlases pamatsastāva pussargam Rubinam nākas nākt tikai uz maiņu tagad Azeros. Nu kaut kas nav ar mūsu leģionāriem. Kaut kāda svītra ne tāda...