Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

G.Silagailim vārti, komanda izstājas no kausa izcīņas

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

G.Silagailim vārti, komanda izstājas no kausa izcīņas
Guntars Silagailis
Foto: www.corkcityfc.ie

Vakar Īrijā FAI kausa izcīņā spēles atkārtoti aizvadīja komandas, kas pirmajā mačā uzvarētāju noskaidrot nevarēja. "Cork City" nepalīdzēja Guntara Silagaiļa vārtu guvums - izbraukumā tika piedzīvots zaudējums pret "Sligo Rovers " (1:2).

Jau ziņojām, ka pagājušajā nedēļā FAI kausa izcīņā Īrijā Roberta Mežecka un Guntara Silagaiļa pārstāvētā "Cork City" savā laukumā cīnījās neizšķirti pret "Sligo Rovers" (2:2), līdz ar to bija nepieciešama otra spēle, lai noskaidrotu komandu, kas tiks tālāk. Vakar otrs mačs tika aizvadīts, un "Sligo Rovers" šoreiz bija mājiniece.

Kamēr Roberts Mežeckis turpina ārstēt savainojumu, Guntars Silagailis šoreiz Korkas kluba rindās laukumā izgāja jau pamatsastāvā. Un beidzot Guntars atzīmējās ar vārtu guvumu - jau pašā mača sākumā viņš pēc centrējuma panāca 1:0 viesu labā. Mača turpinājumā Guntars vairākkārt bija savas komandas uzbrukuma smailē, tomēr līdz otrajiem vārtiem pietrūka. Savukārt "Sligo Rovers", mača sākumā nonākusi zaudētājos, atspēlējās un pagarinājumā arī guva uzvaru nesošos vārtus - 2:1.

Līdz ar to "Cork City" dalība FAI kausa izcīņā ir beigusies. Īrijas Premjerlīgas kārtējās spēles gaidāmas jau šīs nedēļas nogalē.

Izmantotie resursi:
corkcityfc.ie

  +1 [+] [-]

, 2009-06-17 13:13, pirms 15 gadiem
zheel ....

  +1 [+] [-]

, 2009-06-17 13:18, pirms 15 gadiem
Video!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-17 16:43, pirms 15 gadiem
njaa..zeel....vaarti guuti..bet no kausa laukaa...jaa..video vareetu paluugt