Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņinam sausā spēle, "Sion" cīnās neizšķirti

Vaņinam sausā spēle, "Sion" cīnās neizšķirti
Andris Vaņins
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šveices futbola Superlīgas spēlē savus vārtus neskartus nosargāja Latvijas izlases un "Sion" vārtsargs Andris Vaņins. Latvijas futbolista pārstāvētais klubs izbraukumā cīnījās neizšķirti 0:0 ar "Young Boys".

33 gadus vecais Latvijas izlases vārtsargs Andris Vaņins šovakar aizvadīja 10.sauso spēli "Sion" sastāvā šosezon. Deviņi sausie mači tika aizvadīti Superlīgā, bet vēl viens – Šveices kausa izcīņā.

Gan "Sion", gan "Young Boys" šodien septiņas reizes sita pa vārtiem, tomēr vārtu rāmī biežāk trāpīja "Sion" oponenti - četras reizes pret "Sion" vienu. Rezultāts gan tā arī netika atklāts – 0:0. Ar 28 punktiem 30 spēlēs Vaņina pārstāvētais klubs ieņem devīto vietu 10 komandu konkurencē, bet "Young Boys" ar 46 punktiem ir trešais.

Vakar maču aizvadīja arī aizsargs Nauris Bulvītis un "Aarau". Latvijas futbolists laukumā pavadīja visas 90 minūtes, bet viņa pārstāvētā komanda ar 1:2 piekāpās "Luzern". "Aarau" futbolisti pirmie izvirzījās vadībā (11.minūtē), tomēr pārsvaru noturēt nespēja.

"Aarau" ar 34 punktiem 30 spēlēs ieņem astoto vietu, savukārt "Luzern" ir 45 punkti 30 mačos un ceturtā vieta. Superlīgā atlikušas sešas kārtas.

Tikmēr Ukrainas Premjerlīgas mačā uzvaru izbraukumā šovakar izcīnīja pussargs Aleksandrs Fertovs un "Sevastopol", kas ar 2:0 pārspēja Simferopoles "Tavriya". Fertovs spēlēja visas 90 minūtes. Ar 25 punktiem 22 spēlēs Sevastopoles komanda ieņem 11.vietu, savukārt "Tavriya" ar deviņiem punktiem 23 mačos ir pēdējā - 15. - vietā.

Izmantotie resursi:
Swiss Football League
Прем'єр-ліга - fpl.ua

  -1 [+] [-]

, 2014-04-18 00:22, pirms 10 gadiem
Vaņins līmenī.. komandu velk