Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšam neizšķirts Čempionātā, Karlsonam vārti pārbaudes spēlē

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Gorkšam neizšķirts Čempionātā, Karlsonam vārti pārbaudes spēlē
Kaspars Gorkšs (pa kreisi)
Foto: www.qpr.co.uk

Vakar spēles savos ārvalstu klubos aizvadījušu vairāki Latvijas futbolisti. Anglijā Kaspars Gorkšs "QPR" sastāvā aizvadīja visu maču pret savu bijušo klubu "Blackpool", bet citi mūsējie turpina gatavoties sezonas otrajai pusei.

7 600 skatītāju klātbūtnē vakar Blekpūlē Anglijas Čempionātā jeb pēc spēka otrajā līgā vietējā "Blackpool" uzņēma Londonas "QPR" ar mūsu aizsargu, bijušo "Blackpool" futbolistu Kasparu Gorkšu ierindā. Neskatoties uz to, ka mājinieki vadībā izvirzījās divreiz, "QPR" allaž prata atspēlēties, maču noslēdzot ar rezultatīvu neizšķirtu 2:2. Gorkšs laukumā pavadīja visas 90 minūtes un vairākkārt bloķēja "Blackpool" sitienus. Ar 34 punktiem 25 mačos "QPR" ieņem 11. vietu turnīra tabulā, kamēr "Blackpool" ar diviem punktiem vairāk un spēli rezervē ir devītā. No 6. vietā esošās "Swansea" Gorkša klubu šķir vien četri punkti. Līdere ar 51 punktu ir "Newcastle".

Treniņnometnē Antaljā (Turcija) pirmajā pārbaudes spēlē uzvaru guvusi Baku "Inter", kas ar 2:0 pārspējusi Nīderlandes 2. līgas vienību "DVS33". Otros vārtus Baku komandas labā guva Ģirts Karlsons. Diemžēl nav sīkākas informācijas par to, cik ilgi laukumā pavadīja Ģirts un otrs mūsu pārstāvis "Inter" - Andrejs Rubins. Nākamo pārbaudes spēli "Inter" Turcijā aizvadīs rīt, kad tiksies ar krievu "Anzhi".

Pirmo pārbaudes spēli, gatavojoties sezonas otrajai pusei, aizvadījusi arī Andra Vaņina pārstāvētā "Sion", kas nospēlējusi neizšķirti 2:2 pret citu Superlīgas komandu "Aarau". Vaņins savas komandas vārtus sargāja visu spēli (viņš bija viens no retajiem, kurš netika nomainīts) un abas bumbas ielaida, kad laukumā bija nomināli labākie "Sion" spēki, nevis rezervisti. Nākamo pārbaudes spēli "Sion" aizvadīs trešdien pret Šveices otrās līgas vienību "Stade Nyonnais".

Zaudējumu Anglijas "Conference South" līgas mačā piedzīvojusi Andreja Štolcera pārstāvētā "Bath City", kas izbraukumā ar 1:3 piekāpās "Thurrock". Štolcers laukumā devās otrā puslaika sākumā, kad rezultāts jau bija 0:3, un 45 minūšu laikā izcēlās ar aktīvu darbību, kuras rezultātā jau kompensācijas laikā pret mūsu futbolistu tika pārkāpti noteikumi soda laukumā, un "Bath" guva goda vārtus.

Izmantotie resursi:
qpr.co.uk
inter.az
thisisbath.co.uk

 +24 [+] [-]

, 2010-01-17 11:12, pirms 14 gadiem
Jā, dīvaini ja Gorkš būtu pa labi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-01-17 13:01, pirms 14 gadiem
ne pa teemu,bet es palaidu garaam,kas ar sveices cempi notiek?vins jau beidzaas?ja jaa tad kuraa vietaa vanina sions palika?

  +2 [+] [-]

, 2010-01-17 13:31, pirms 14 gadiem
xxx77 rakstīja: ne pa teemu,bet es palaidu garaam,kas ar sveices cempi notiek?vins jau beidzaas?ja jaa tad kuraa vietaa vanina sions palika?
Šveices čempi kā citos ir pārtraukums Šveices čempis atsāksies 6 februārī Sion pagaidām ir 6 vietā

     [+] [-]

, 2010-01-17 16:05, pirms 14 gadiem
paldies