Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Doroševam sausā uzvara, Karlsonam pamatīga sagrāve

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Doroševam sausā uzvara, Karlsonam pamatīga sagrāve
Pāvels Doroševs
Foto: www.extratime.az

Šodien mačus Azerbaidžānas čempionātā aizvadīja divi Latvijas futbolisti. Pāvela Doroševa "Qabala" ar 2:0 pieveica "Mughan" vienību, kamēr Ģirta Karlsona Baku "Inter" piedzīvoja pamatīgu sagrāvi pret "AZAL" - 0:5. Abi mūsējie savās komandās laukumā pavadīja visu spēli.

Baku "Inter" viesos tikās ar "AZAL" vienību. Mājiniekiem pirmajā puslaikā piederēja visai nospiedošs pārsvars, un "Inter" spēja atbildēt tikai ar pretuzbrukumiem, no kuriem vienā vārtus gūt centās arī Ģirts Karlsons, tomēr viņa sitienu atvairīja vārtsargs. Otrā puslaika sākumā "AZAL" spiediens beidzot materializējās, un viņi izvirzījās vadībā. Pēc zaudētajiem vārtiem "Inter" aktivizējās, taču vēl vieni zaudēti vārti cerības uz labvēlīgu iznākumu gandrīz pilnībā pazudināja. Pie tam līdz mača beigām "AZAL" guva vēl trīs(!) vārtus, un "Inter" nācās piedzīvot pamatīgu sagrāvi – 0:5! Ģirts Karlsons laukumā pavadīja visu spēli, teksta tiešraidē vienreiz izceļoties ar sitienu, kuru atvairīja vārtsargs.

Citā mačā "Qabala" ar 2:0 mājās pieveica "Mughan" vienību. Jau 4. minūtē pēc labas kombinācijas rezultātu atklāja Subašičs, bet nepilnu pusstundu vēlāk Bārtons ar galvu panāca 2:0, un rezultāts vairs nemainījās, kaut gan vēl vārtus varēja gūt kā vieni, tā otri. Vienā no situācijām savas komandas vārtus glāba arī "Qabala" vārtsargs Pāvels Doroševs, kuram kārtējais veiksmīgais mačs, turklāt jau otro reizi pēc kārtas viņš nosargāja savus vārtus sausā.

Doroševa "Qabala" šobrīd turnīra tabulā ieņem piekto vietu, bet Karlsona "Inter" ir vietu augstāk. Rīt mačus Azerbaidžānas čempionātā aizvadīs gan Andreja Rubina pārstāvētā "Karabakh", kura tiksies ar "Simurq", gan Denisa Romanova "Khazar Lankaran", kurai viesos spēle ar "Ganja".

Izmantotie resursi:
Azerisport.com - Все об Азербайджанском спорте
Peşəkar Futbol Liqası

  +1 [+] [-]

, 2010-10-16 17:27, pirms 14 gadiem
Ko tad par Ksenzovu nekādas informācijas?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-16 19:44, pirms 14 gadiem
AMADEJJS rakstīja: Doroshevu uz izlasi?
Kad izlasē ir Vaņins? Čista!

     [+] [-]

, 2010-10-16 19:46, pirms 14 gadiem
Kas tad Karļika klubam? Es reāli priecātos, ja Karļiks atgrieztos Liepājā, ja Rakels ziemā pametīs klubu, kas šajos apstākļos nav nekas nereāls. Metalurgs ir Ģirta klubs. Tur viņš apliecina savas īstās spējas, kas dod labumu arī izlasei. Protams, ka šis variants nav diez ko reāls, salīdzinot naudas summas Latvijā un Azerbaidžānā...