Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kovaļovs nāk uz maiņu, "Dacia" trešā sausā uzvara pēc kārtas

Agris Suveizda

Kovaļovs nāk uz maiņu, "Dacia" trešā sausā uzvara pēc kārtas
Andrejs Kovaļovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Vēl vienu uzvaru kopš Moldovas futbola čempionāta atsākšanās izcīnīja Latvijas izlases pussarga Andreja Kovaļova pārstāvētā Kišiņevas "Dacia", kas savā laukumā ar rezultātu 2:0 uzvarēja "Dinamo-Avto". Kovaļovs laukumā devās mača 67.minūtē.

"Dacia" abus vārtus guva puslaiku izskaņā. Vispirms 45.minūtē izcēlās Milošs Krkotičs, savukārt otrā puslaika pirmajā kompensācijas minūtē pārsvaru dubultoja Ahmets Barahojevs (2:0). Andrejs Kovaļovs laukumā devās 67.minūtē, kad "Dacia" izpildīja otro spēlētāju maiņu.

"Dacia" kopš čempionāta atsākšanās ir aizvadījusi trīs spēles, visās izcīnot sauso uzvaru. Vispirms ar 1:0 tika uzvarēta "Milsami", bet iepriekšējā kārtā izbraukumā tika pievārēta "Speranta Cahul" (1:0). Kovaļovs pirmajā mačā izgāja uz maiņu 72.minūtē, un tieši viņš pēc desmit minūtēm guva uzvaras vārtus. Savukārt otrajā mačā Kovaļovs devās pamatsastāvā un laukumā pavadīja 80 minūtes.

Ieskaitot spēles sezonas pirmajā pusē, "Dacia" nav zaudējusi jau piecos mačos pēc kārtas un ar 42 punktiem 22 spēlēs ieņem pagaidu trešo vietu. Par trim punktiem atpaliek "Veris", taču konkurentiem ir viena cīņa rezervē. Savukārt līderpozīcijās atrodas Tiraspoles "Sheriff", kā kontā 21 mačā ir 56 punkti, bet otro vietu ieņem Antona Jemeļina pārstāvētais "Tiraspol" (39 punkti 21 spēlē).

Izmantotie resursi:
Интернет-телевидение SPORTS.md – сайт №1 о...

     [+] [-]

, 2014-03-15 14:44, pirms 10 gadiem
Jānostabilizējas pamatsastāvā, bet tā izskatās, ka gan Kovaļovs, gan Jemeļins iet diezgan drošu ceļu uz Moldovas medaļām.