Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšs atgriežas pamatsastāvā, "Reading" uzvar ar 4:2

Agris Suveizda

Gorkšs atgriežas pamatsastāvā, "Reading" uzvar ar 4:2
Kaspars Gorkšs
Foto: readingfc.co.uk

Trīs spēļu sēriju bez uzvarām pārtrauca Latvijas izlases kapteiņa Kaspara Gorkša pārstāvētais "Reading", kas Anglijas pēc spēka otrajā līgā ar 4:2 izbraukumā pieveica Līdsas "United".

Iepriekšējā spēlē "Reading" viesos atspēlējās pret tiešo konkurenti "Brighton&Hove Albion" (1:1), taču Kaspars Gorkšs šajā spēlē negaidīti tika atstāts rezervē – pirmo reizi aptuveni četru mēnešu laikā. Šovakar Gorkšs atgriezās pamatsastāvā, un laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

"Reading" pret turnīra tabulas vidusdaļā esošo "Leeds United" vadībā izvirzījās 25.minūtē, bet izšķirošais pārsvars tika iegūts otrā puslaika sākumā. Redingas komanda astoņu minūšu laikā guva trīs vārtus un 54.minūtē bija panākusi jau 4:0 savā labā.

Līdsas "United" gan ātri atguvās no šoka, divu minūšu laikā gūstot divus vārtus un 64.minūtē atjaunojot intrigu (2:4). Vairāk vārti gan netika gūti, un "Reading" veiksmīgi turpina cīņu par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. "Reading" ar 55 punktiem 35 spēlēs atrodas septītajā vietā, esot uzreiz aiz strīpas, taču jau pieminētajai "Brighton&Hove Albion" (2:0 pret QPR) ir tikai par vienu punktu vairāk.

Vēl punktu tālāk atrodas Notingemas "Forest" (36 spēlēs), kas izglābās no zaudējuma pret "Middlesbrough" (1:1). Savukārt zem "Reading" tabulā atrodas "Wigan", kuras kontā ir par trim punktiem mazāk, taču tai ir arī trīs spēles rezervē. Nākamo maču "Reading" aizvadīs sestdien, kad uzņems trešajā vietā esošo "Derby County".

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...

     [+] [-]

, 2014-03-12 01:46, pirms 10 gadiem
Bija arī 4:0

  +1 [+] [-]

, 2014-03-12 02:52, pirms 10 gadiem
Agri, Reading ir sestajajā vietā , Brighton ir 2 punktus aiz Reading un ar spēli rezervē, un Notingemai ir par punktu vairāk tikpat spēlēs, pārbaudi faktus pirms "cep" kārtējo rakstu!