Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cauņa: "Krievijas čempionu tituls nenāks viegli"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Cauņa: "Krievijas čempionu tituls nenāks viegli"
Aleksandrs Cauņa
Foto: championat.ru

Latvijas izlases un CSKA kluba pussargs Aleksandrs Cauņa šobrīd gatavojas Krievijas Premjerlīgas sezonas otrajai pusei, kurā gaidāms grūts uzdevums - noturēt līderpozīciju čempionātā. Futbolists atceras arī ceļojumu uz Japānu un kliedē pārpratumu par krievu komandas spēlētāju bārstīšanos ar naudu.

Maskavas CSKA komanda šobrīd ir Krievijas Premjerlīgas līdervienība. Pēc ziemas pārtraukuma pirmais mačs ieplānots 9. martā, un sezonas atlikušajos mačos Cauņas pārstāvētajam klubam nebūs viegli nosargāt līgas līdervienības statusu… "Protams, tas nebūs viegli," portālam championat.com atzīst leģionārs no Latvijas. "Konkurenti ļoti spēcīgi, turklāt tie nežēlo milzu naudu jaunām zvaigznēm. Bet mums ir daudz plusu - saspēlētība, sabalansētība, fokusētība. Lai kā citas nepastiprinātos, mums ir pietiekami labi spēlētāji. Viss atrodas mūsu rokās - vajag iet un spēlēt tā, kā mēs to protam. Un tad viss būs labi."

Sezonas otrajai pusei CSKA gatavojas Spānijā un starp divām treniņnometnēm Cauņa devās uz Japānu, lai kopā ar Latvijas izlasi spēlētu draudzības maču pret vietējo izlasi, līdz ar to nebija laika atpūtai… "Jā, šīs dažas dienas nebija vienkāršas! Ceļš vien aizņēma teju divas diennaktis. Startēju sešos no rīta Alikantē, bet Japānā kopā ar komandu nonācām nākošās dienas vakarā. Protams, laika starpības un aklimatizācijas dēļ mēs vispār nebijām izgulējušies. Pirms spēles treniņš tikai viens, līdz ar to daudz iespēju mums nebija. Pirmajā puslaikā vēl turējāmies, bet otrajam vairs neatlika spēka," atklāj Cauņa. "Japāna ir spēcīga komanda, bija lietderīgi ar tādu spēlēt. Turklāt tā ir kaut kur līdzīga Bosnijai, ar kuru mums būs mājas mačs vasarā."



Šodien pārbaudes mačā CSKA piekāpās Norvēģijas klubam "Valerenga" (1:3), Cauņa laukumā devās uz maiņu 63. minūtē. "La Manga Cup" turnīrā krievu klubam 14. februārī būs mačs ar vēl vienu norvēģu komandu "Lillestrom".

Izmantotie resursi:
championat.com
Playboy Latvia

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-12 17:21, pirms 11 gadiem
Gan jau būs!

  +2 [+] [-]

, 2013-02-12 18:23, pirms 11 gadiem
fasans rakstīja: Neviens tituls nenāk viegli.
Barcelona šogad gan čilā būs paņēmusi Spānijas čempi

     [+] [-]

, 2013-02-12 18:49, pirms 11 gadiem
RMcool rakstīja: Barcelona šogad gan čilā būs paņēmusi Spānijas čempi
Nu Es tā neteiktu - katru spēli čaļi cīnās un skrien, uzvarēt tāpat vien nevar!

     [+] [-]

, 2013-02-12 20:50, pirms 11 gadiem
fc barcelona the best rakstīja: Nu Es tā neteiktu - katru spēli čaļi cīnās un skrien, uzvarēt tāpat vien nevar!
nu beidz, beidz... Barsa tik reāli iespringst kad jāspēlē pret Madrides klubiem un moš Valensiju
Ja viņi kapātu tā, kā parasti pret Madridi, tad nezinu kas paliktu pāri no Deportivo, Osasunas, Celta Vigo, Hihonu....

     [+] [-]

, 2013-02-13 20:02, pirms 11 gadiem
smiekli nak kad Cauna raksta ka pelnija 5 000eiro.
Vai tu skaiti visus apkart par mulkiem?
Labs futbolists- bet ka izradijas ar sliktam rakstura ipatnibam! Žurka