Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Bulvītis atgriežas, Turkovs uzspēlē, Žuļevs atkal uzvar, Labuts debitē

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Bulvītis atgriežas, Turkovs uzspēlē, Žuļevs atkal uzvar, Labuts debitē
Nauris Bulvītis
Foto: www.infoticker.ch

Šodien spēlējusi virkne Latvijas futbola leģionāru. Dažiem sekmes labākas, dažiem sliktākas, bet bija arī tādi, kas nespēlēja.

Otro spēli Šveices Superlīgā beidzot aizvadījis Nauris Bulvītis. 1.kārtā viņš guva savainojumu, bet pēc atgriešanās ierindā vienu maču laika rezervē. Šodien, 4.kārtā (reāli tā bija sezonas piektā spēle), Bulvītis izbraukuma spēlē pret "St.Gallen" uznāca uz maiņu 80.minūtē, kad viņa "Aarau" bija vadībā ar 2:1. Vadība 83.minūtē diemžēl tika izlaista, un spēle noslēdzās 2:2. "Aarau" piecās spēlēs seši punkti.

Ungārijas čempionātā otrā uzvara pēc kārtas (2-0-1) Vadima Žuļeva "Lombard Papa", kas mājās ar 3:2 pārspēja "Kecskemeti". Žuļevs tika nomainīts 90.minūtē, bet visi pieci vārti tika gūti jau 1.puslaikā. Žuļevs rezultatīvi piespēlēja otro vārtu guvumā.

Portugāles 2.spēcīgākās līgas 1.kārtas spēli aizvadījis Igors Labuts, kura "Atletico" viesos ar 0:1 piekāpās "Freamunde". Labuts debitēja šai turnīrā (pirms tam piedalījās pārbaudes spēlēs un Portugāles Līgas kausā), turklāt 1.puslaika izskaņā vēl pie 0:0 atvairīja 11 metru soda sitienu.Tas gan neglāba no zaudējuma.

Beidzot pie kaut cik nopietnas teikšanas Polijas Ekstraklasē ticis Daniils Turkovs. Viņa Belhatuvas GKS ir Ekstraklases jaunpienācēja un pirmajās trijās kārtās Turkovs laukumā tika tikai vienreiz, nospēlējot vienīgi kompensācijas laiku. Šodien 4.kārtas spēlē, kad GKS uzņēma Vroclavas "Slask", Turkovs tika laukumā 69.minūtē, kad rezultāts bija 1:0 viņa komandas labā. Spēle noslēdzās ar 2:0, un GKS ir turnīra sensācija (vismaz pagaidām) - četrās spēlēs jau 10 punkti un 1.vieta. Tiesa, Turkova perspektīvas neizskatās pārāk labi - šodien viņš pie spēles laika, visticamāk, tika tāpēc, ka divi vadošie uzbrucēji nevarēja spēlēt - viens diskvalificēts, otrs traumēts.

Eduards Višņakovs joprojām nav pametis Polijas 1.līgas vienību "Widzew", kuras rindās šodien aizvadījis 2.kārtas spēli pret "Zabki". Tika nospēlēts 1:1, taču mūsu uzbrucējs 90 minūtēs atkal vārtus neguva, turklāt tāpat kā visa komanda esot spēlējis visai bāli.

Vakar sācies jaunais Anglijas Čempionāts un šodien savu 1.kārtas spēli aizvadīja Vitālija Maksimenko "Brighton". Pagājušajā sezonā mūsu aizsargs tika izīrēts Skotijas Premjerlīgas vienībai "Klimarnock", bet šo sezonu sācis ar savu īpašnieku komandu, tomēr šodien Maksimenko spēles pieteikumā netika iekļauts. "Brighton" ar 0:1 piekāpās "Sheffield Wednesday".

Aleksandra Cauņas Maskavas CSKA Krievijas Premjerlīgas 2.kārtā izcīnīja smagu izbraukuma uzvaru pret "Mordovia", vienīgos vārtus iesitot ar 11 metru soda sitienu 80.minūtē. CSKA divas uzvaras divās spēlēs, bet Cauņam tuvāko dienu laikā teorētiski jāatgriežas kopējā treniņgrupā.

Baltkrievijā Igoram Tarasovam pilna spēle "Neman" sastāvā un 1:1 neizšķirts ar "Belshina", bet Germans Māliņš palika čempiones BATE rezervē neizšķirtā 1:1 ar "Naftan". BATE ir turnīra vicelīdere, kas par diviem punktiem atpaliek no Minskas "Dinamo", kurai arī viena spēle rezervē. Tarasova "Neman" atrodas 8.pozīcijā no 12 komandām.

Šodien sācies Azerbaidžānas čempionāts. Oskara Kļavas AZAL piecu tūkstošu skatītāju klātbūtnē nospēlēja 1:1 ar "Khazar", mūsu futbolistam pilna spēle.

Andrejam Siņicinam pilna spēle "Trans" sastāvā cīņā ar "Paide" - 1:1. "Trans" ieņem 8.vietu 10 komandu konkurencē.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2014-08-10 12:34, pirms 10 gadiem
Cauņam tuvāko dienu laikā teorētiski jāatgriežas kopējā treniņgrupā.

Kur iegūs kārtējo traumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja