Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Karašausks paliek "Rubin" rezervē, Rakels pirmoreiz "Cracovia" sākumsastāvā

Rolands Eliņš

Karašausks paliek "Rubin" rezervē, Rakels pirmoreiz "Cracovia" sākumsastāvā
Deniss Rakels
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas futbolisti Deniss Rakels un Nauris Bulvītis aizvadījuši mačus savos Polijas un Šveices augstāko līgu klubos, tiesa, pie uzvaras tikt neizdevās nevienam. Savukārt Artūrs Karašausks palika rezervē „Rubin” zaudējumā Premjerlīgas pēdējās vietas īpašniecei „Anži”.

Pirmoreiz Polijas Ekstraklases komandas „Cracovia” sākumsastāvā izgāja Latvijas jaunais uzbrucējs Deniss Rakels, kurš nospēlēja pilnu maču Ščecinā pret vietējo „Pogon” komandu. Rakela klātbūtne komandai gan vārtus gūt nepalīdzēja, un mačs noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu 0:0.

„Cracovia” pēc šī neizšķirta pret līgas sesto spēcīgāko komandu saglabā 11. vietu kopvērtējumā un ir izcīnījusi 31 punktu 25 spēlēs. Tiesa, pēdējos trīs mačos gūti tikai vieni vārti, proti, Rakela debijā pret „Wisla”, kad latviešu uzbrucējs ar piespēli uzsāka pretuzbrukumu.

Pilnu maču Šveices „Aarau” sastāvā aizvadījis arī Nauris Bulvītis, kura komanda spēja arī lielāko daļu maču turēties vadībā pret „Thun”. Tiesa, otrā puslaika pirmajā pusē divi gūtie vārti un uzreiz pēc tam „Aarau” aizsarga saņemtā sarkanā kartīte nosvēra svaru kausus „Thun” pusē, un tā uzvarēja ar 4:1, mača izskaņā vēl divas reizes pārspējot "Aarau" vārtsargu.

Andra Vaņina „Sion” jau pirmajās 11 minūtē nokļuva iedzinējos 1:2 pret „Luzern”. Rezultāts pirmajā puslaikā nemainījās, taču bez emocijām neiztika gan, jo 40. minūtē Vaņinam bumbu laukumā ievadīt traucēja ēģiptietis Mahmuds Kahraba, saņemot dzelteno kartīti par to. Puslaika pēdējā minūtē Vaņins nesapratās ar saviem aizsargiem, izraisot bīstamu situāciju pie saviem vārtiem, taču bumba palika aiz vārtu līnijas. Savukārt otrajā puslaikā „Sion” guva divus vārtus un izrāva uzvaru ar 3:2.

Savukārt Artūrs Karašausks bija iekļauts Kazaņas „Rubin” pieteikumā mačam pret „Anži” Krievijas Premjerlīgā. Arī „Rubin” vārtus neguva un, ielaižot bumbu savos vārtos 83. minūtē, piekāpās izbraukumā ar 0:1. Karašausks palika rezervē, bet debiju „Rubin” sastāvā piedzīvoja Ukrainas serbs Marko Devičs. Kopvērtējumā „Rubin” šobrīd ieņem 11. vietu, kamēr „Anži” ir pārliecinoši pēdējā 16. vietā.

Krievijas 1. līgā spēli aizvadījusi arī Artūra Zjuzina un Aleksandra Koļinko pārstāvētā Kaļiņingradas "Baltika", kura spēlēja neizšķirti 1:1 pret Vladivostokas "Luč-Energia". Abi mūsu futbolisti sāka spēli pamatsastāvā, bet vienīgos vārtos Koļinko ielaida pēc stūra sitiena.

Izmantotie resursi:
Ekstraklasa, piłka nożna, relacje live, wyniki...
Live scores, results, fixtures, tables,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-03-09 18:50, pirms 10 gadiem
Thun 4:1 Aarau

     [+] [-]

, 2014-03-09 19:13, pirms 10 gadiem
vaņinam šita bija 6 pts spēle! Bet vienalaga 13p lidz eirokausiem!

  +1 [+] [-]

, 2014-03-09 19:24, pirms 10 gadiem
Ar šādu Rubin rezultativitāti jācer, ka Karašausks drīz savu debiju piedzīvos. Bulvītis Aarau sastāvā nostiprinājies un tas nevar nepriecēt.