Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Mihadjuks, Kurakins un Vallers spēlē savu klubu dublieros Skotijā

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Mihadjuks, Kurakins un Vallers spēlē savu klubu dublieros Skotijā
Pāvels Mihadjuks
Foto: www.caleyjags.com

Vakar Skotijas dublieru čempionātā futbolā spēles aizvadīja visi trīs Latvijas futbolisti, kuri tika laukumā savu komandu sastāvos. "Inverness" dublieri ar Pāvelu Mihadjuku sastāvā ar 2:3 piekāpās "Rangers" dublieriem, bet Glāzgovas "Celtic U-19" ar Kurakinu un Valleru ierindā ar 4:0 sakāva "Dundee United".

Vakar tika aizvadītas kārtējās spēles Skotijas dublieru čempionātā futbolā. "Inverness C.T." rezervisti ar 2:3 savā laukumā piekāpās Glāzgovas "Rangers" vienībai. Pāvels Mihadjuks mājnieku rindās aizvadīja visu maču. Tā kā pagājušās nedēļas nogalē mūsu aizsargs trenera lēmuma dēļ pārsteidzoši palika rezervē "Inverness" galvenās komandas rindās mačā pret "St. Mirren" (2:1), Pāvelam vakar tika dota spēļu prakse dublieros.

Tiesa gan, pārāk sekmīgs mačs Mihadjukam neizdevās - 60. minūtē viņš savā soda laukumā nospēlēja ar roku, un "Rangers", pateicoties piešķirtajai pendelei, tobrīd panāca neizšķirtu 2:2. Savukārt Glāzgovas "Rangers" sistēmā esošais Artūrs Vaičulis nepiedalījās šajā mačā.

Gan "Inverness", gan "Rangers" dublieriem šī bija pēdējā spēle šosezon. Dublieru čempionātā 22 kārtās "Rangers" ieguva 42 punktus un 2. vietu (3. vietā esošajai "Hearts" divi punkti mazāk un atlikusi viena spēle), savukārt "Inverness C.T." ar 20 punktiem palika 10. vietā.

Turpretī Glāzgovas "Celtic" dublieri kļuvuši par Skotijas čempioniem šajā līgā (21 spēlē 51 punkts). Mūsu aizsargs Antons Kurakins, kā jau pēdējā laikā ierasts, izgāja "Celtic" dublieru pamatsastāvā un nospēlēja visu maču, pēc spēles izpelnoties trenera uzslavas, savukārt pussargs Krišjānis Vallers izgāja uz maiņu 74. minūtē, debitējot "Celtic" dublieru rindās. Gan Kurakins, gan Vallers ir Latvijas U-19 izlases kandidāti gaidāmajam Eiropas U-19 čempionāta atlases cikla pamatturnīra spēlēm, kuras norisināsies no 18. līdz 23. maijam Francijā.

Izmantotie resursi:
celticfc.net
scotprem.co.uk
rangers.premiumtv.co.uk

     [+] [-]

, 2009-05-06 20:19, pirms 15 gadiem
Prieks par jaunajiem (kaut vai Mihadjuks vairs nav nekāds jaunais) Skotijā! Cerams, ka viņiem izdosies nostiprināties šajās klubu sistēmās

  +3 [+] [-]

, 2009-05-06 21:01, pirms 15 gadiem
Mihadjuks dublieros? Nu tas jau ir solis uz leju.. nez kāpēc, vēl nupat pamatsastāvā spēlēja, pie tam labi, komandai regulāri bija sausās spēles :/

     [+] [-]

, 2009-05-06 22:11, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Mihadjuks dublieros? Nu tas jau ir solis uz leju.. nez kāpēc, vēl nupat pamatsastāvā spēlēja, pie tam labi, komandai regulāri bija sausās spēles :/
Nedomāju, ka Mihadjuks pastāvīgi spēlēs dublieros. Vienkārši gan jau treneris pirms sezonas beigām domā, vai noslēgt līgumu ar Pāvelu vai ne. Iemēģināja vienreiz kāda būtu spēle bez viņa un tad izmēģināja dublieros. Nezinu vai tas tā ir, bet tas būtu tikai loģiski!

Prieks par Kurakinu un Valleru. Malači, nešaubos, ka pēc gadiem diviem, trim kāds arī debitēs pirmajā - "lielajā" komandā! Tā turēt.