Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevam un Bulvītim - neizšķirti

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Rudņevam un Bulvītim - neizšķirti
Nauris Bulvītis
Foto: www.caleyjags.com

Kārtējās spēles ārvalstu futbola čempionātos aizvadījuši mūsu leģionāru pārstāvētie klubi. Vienīgi Artjoms Rudņevs un Nauris Bulvītis savu klubu rindās laukumā pavadīja visas 90 minūtes, un abi tikuši pie viena punkta par neizšķirtu.

Ungārijas čempionātā futbolā šodien gada pirmo maču (iepriekšējā nedēļā paredzētā spēle tika atcelta) aizvadīja Artjoma Rudņeva pārstāvētā "ZTE", kas savā laukumā 6 000 skatītāju klātbūtnē atspēlējās no 0:3 un mača galotnē izrāva neizšķirtu pret "Ferencvaros" - 3:3! Artjoms laukumā pavadīja visas 90 minūtes, bija aktīvs un piedalījās vairākos komandas uzbrukumos, tostarp arī pirmo vārtu guvumā, kad "ZTE" panāca 1:3. Ar 27 punktiem 16 spēlēs "ZTE" turnīra tabulā ieņem 5. vietu. Līderei "Videoton" ir 36 punkti.

Skotijas 1. divīzijā futbolā šodien Naura Bulvīša pārstāvētā "Inverness C.T." viesos izcīnīja punktu pret turnīra līderi "Dundee" - 2:2. Bulvītis laukumā pavadīja visu spēli. Diemžēl tieši pēc rikošeta no Bulvīša "Inverness" sešas minūtes pirms mača beigām ielaida otros vārtus. Ar 24 spēlēs izcīnītajiem 39 punktiem "Inverness" ieņem 4. vietu turnīra tabulā, "Dundee" ar 48 punktiem ir pirmā.
Gandrīz divu tūkstošu skatītāju klātbūtnē Andrejs Štolcers nospēlēja 53 minūtes, bet viņa pārstāvētā "Hayes&Yeading" kārtējā Anglijas "Conference" jeb 5. līgas spēlē savā laukumā ar 2:3 piekāpās 5. vietā esošajai "Luton Town". Ar 40 punktiem 34 spēlēs "Hayes" turnīra tabulā ieņem 14. vietu 24 komandu konkurencē.

Otro spēli pēc kārtas Limasolas "Aris" pamatsastāvā sācis mūsu pussargs Vitālijs Rečickis. Kipras čempionātā pagājušajā nedēļā viņš laukumā pavadīja visas 90 minūtes pret Nikosijas "Omonia" (1:2), bet šodien Vitālijs nospēlēja pirmo puslaiku, bet "Aris" ar 2:1 pieveica "AEP Paphos". Ar 18 punktiem 24 spēlēs "Aris" atrodas tabulas 12. vietā, līderei "Omonia" ir 53 punkti.

Savukārt Rumānijas čempionātā futbolā šodien par pārsteigumu pārūpējās "Ceahlăul Piatra Neamţ", kas viesos atņēma punktus titulētajai Bukarestes "Dinamo" - 1:1. Diemžēl šajā mačā "Ceahlăul" rindās vēl nedebitēja mūsu uzbrucējs Andrejs Butriks - viņš palika savas komandas rezervē. Ar 14 punktiem 20 spēlēs "Ceahlăul" joprojām atrodas pēdējā, 18. vietā turnīra tabulā. Līdere ar 38 punktiem ir "Cluj".

Izmantotie resursi:
nemzetisport.hu
ictfc.co.uk
bbc.com
shootandgoal.com
prosport.ro

  -1 [+] [-]

, 2010-03-06 20:58, pirms 14 gadiem
Gaidam kad kads supe klubs nopirks musu mazo staaru

     [+] [-]

, 2010-03-06 23:49, pirms 14 gadiem
Nu labi vismaz, ka Rudņevs un Nauris spēlē. Gaidu arī Butrika debiju - manuprāt - viņš ir nenovērtēts un jau sen ir pelnījis vietu izlasē. Pa šiem daudzajiem gadiem FKV viņš to ir pierādījis. Kipra ir normāla vieta jauniem spēlētājiem. Labi, ka Rečickis tur tiek pie spēļu prakses. Par Štolceru jau esmu izteicies - Anglijas zemākās līgas karjeras nobeigumam ir vairāk nekā laba vieta!

Turās, mūsējie!