Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Verpakovskis atkal nespēlē, toties atgriežas Ivanovs

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Verpakovskis atkal nespēlē, toties atgriežas Ivanovs
Deniss Ivanovs
Foto: www.fcbaku.com

Vakar un šodien futbola laukumos mačus aizvadījuši vairāki mūsu futbola leģionāru pārstāvētie klubi. Piedāvājam informāciju par to sekmēm.

Vakar Azerbaidžānā primārā uzmanība tika pievērsta čempiones „Neftchi” spēlei Eiropas līgas grupu turnīrā ar Milānas „Inter” (1:3), tomēr notika arī pašmāju čempionāta mači. Vienā no tiem Māra Verpakovska un Denisa Ivanova „Baku” savā laukumā nespēja uzveikt „Qabala”, nospēlējot 1:1. Verpakovskis, kurš pēc ilgāka pārtraukuma uzspēlēja pagājušajā kārtā (nāca uz maiņu), šoreiz atkal nebija pat pieteikumā. Toties Ivanovs, kurš arīdzan ilgāku laiku netika pie spēlēšanas, šoreiz bija pamatsastāvā un aizvadīja pilnu spēli. „Baku” ar viduvēju 1-4-1 bilanci ieņem tikai 8. vietu starp 12 komandām.

Tāpat vakar Kazahstānas čempionātā spēlēja Eduarda Višņakova „Shahter”, kas viesos ar 1:0 izcīnīja svarīgu uzvaru pār „Kairat”. Višņakovs atkal izgāja sākumsastāvā un nospēlēja līdz 70. minūtei. Vienīgie vārti tika gūti 63. minūtē. „Shahter” pēc 24 kārtām ar 50 punktiem palielinājusi savu pārsvaru pār tuvāko sekotāju līdz pieciem punktiem.

Savukārt šodien Andreja Perepļotkina „Nasaf’ Uzbekistānas čempionātā guva dramatisku 4:3 uzvaru viesos pār „Andijan”. Perepļotkins šoreiz nebija pieteikts. „Nasaf” turpina cīnīties par čempiones titulu konkurencē ar „Bunyodkor” un „Pakhtakor”.

     [+] [-]

, 2012-10-05 19:25, pirms 12 gadiem
Starkova laikā "Baku" bija vismaz sešniekā...

     [+] [-]

, 2012-10-05 19:55, pirms 12 gadiem
olga rakstīja: Starkova laikā "Baku" bija vismaz sešniekā...
līdz sešiniekam Fk Baku pietrūkst 2p un divas spēles rezervē!
Līdz 5 vietai 3p un arī divas spēles rezervē!
Otrajā vietā esošai Karabakh Agdam ir zaudēti tikpat daudz punkti cik Fk Baku!.........

     [+] [-]

, 2012-10-05 21:45, pirms 12 gadiem
Verpi nākamgad Virslīgā redzēsim?

     [+] [-]

, 2012-10-05 22:07, pirms 12 gadiem
puslaiks rakstīja: Verpi nākamgad Virslīgā redzēsim?
Nebūtu nemaz tik slikti, ja tā padomā. Spēļu prakse nāktu par labu izlasei + vēl varētu līdzjutējus piesaistīt.

     [+] [-]

, 2012-10-06 10:55, pirms 12 gadiem
Noliecot galvu Māra priekšā par viņa devumu Latvijas futbolam, tomēr urda jautājums, vai šāds "nespēlējošs" Māris šobrīd ir vajadzīgs Latvijas izlasei? Tas ir jautājums, protams, arī Starkovam. Savulaik Aristotelis esot teicis par savu skolotāju Platonu: "Platons ir mans draugs, bet patiesība tomēr man dārgāka." Kāda šoreiz ir patiesība par Māri LV komandas kontekstā?