Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinbors iekļauts Polijas 3. kārtas izlasē, A.Višņakovs tuvu līgumam ar Moldovas "Zimbru"

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Šteinbors iekļauts Polijas 3. kārtas izlasē, A.Višņakovs tuvu līgumam ar Moldovas "Zimbru"
Pāvels Šteinbors
Foto: gornikzabrze.pl

Par Polijas futbola virslīgas jeb Ekstraklasa čempionāta 3. kārtas labāko vārtsargu sportowefakty.pl versijā atzīts Pāvels Šteinbors. Zabžes "Gornik" kluba vārtsargs ir vienīgais ārzemnieks, kas portāla versijā iekļauts 3. kārtas vienpadsmitniekā.

Pāvels Šteinbors teicami sargāja "ogļraču' vārtus izbraukuma spēlē Varšavā pret čempioni "Legia" komandu un lielā mērā sekmēja punkta iegūšanu - 1:1. Pēc sportowefakty.pl vērtējuma bez Šteinbora lieliskās spēles viesi būtu braukuši mājās tukšā.

Bez Šteinbora 3. kārtas simboliskajā vienpadsmitniekā iekļauti tikai poļu futbolisti - Pāvels Golanskis no Ķelces "Korona", Blažejs Augustins no Zabžes "Gornik", Pāvels Zeliņskis no Vroclavas "Šlask", Rafaks Gžibs no Bjalostokas "Jagiellonia", Rafals Boguskis no Krakovas "Wisla", Pjotrs Višņevskis no Gdaņskas "Lechia", Rafals Muravskis no Ščecinas "Pogon", Lukašs Gargula no Krakovas "Wisla", Roberts Pihs no Vroclavas 'Šlask" un Macejs Korzims no Bjelskobjalas "Podbeskidzie".

Polijas pirmās līgas kluba Lodzas "Widzew" fanu kluba mājaslapā paziņots, ka Latvijas futbolists Aleksejs Višņakovs nākamo sezonu aizvadīs Moldovas klubā "Zimbru". Višņakovs Lodzas "Widzew" klubam pievienojās pagājušajā sezonā, taču pēc tās beigām kļuva par brīvo aģentu. "Widzew" oficiālajā fanu kluba mājaslapā norādīts, ka Višņakovs karjeru turpinās Moldovas kausa ieguvējā "Zimbru", kura šobrīd piedalās Eiropas līgas kvalifikācijas trešajā kārtā.

"Zimbru" komandu trenē bijušais Jūrmalas "Spartaka" treneris Oļegs Kubarevs, kurš uz neilgu laiku strādājis kopā ar Alekseju. "Zimbru" pirmajā Eiropas līgas spēlē pret Austrijas "Grodig" izcīnīja uzvaru ar 2:1, kas paver labas iespējas noturēt derīgu rezultātu mājas spēlē. Līgums ar Višņakovu tikšot parakstīts drīzākajā laikā, jo "Zimbru" ir problēmas ar pussargiem un steidzami nepieciešams papildinājums.

Savukārt Alekseja brālis Eduards joprojām pārstāv "Widzew" komandu, tiesa, kluba pārstāvji un poļu mediji nemitīgi uzsver, ka tiek kārtota viņa pāreja uz citu klubu. Jau vēstījām, ka izjucis darījums ar Vācijas "St.Pauli", kura nebija gatava šķirties no miljona eiro par Višņakovu, taču apmēram tādu summu samaksāja par horvātu Anti Budimiru.

Izmantotie resursi:
SportoweFakty.pl - informacje, relacje live,...
Aleksejs Visnakovs będzie grał w Mołdawii |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-08-05 12:51, pirms 10 gadiem
Drīz vien Višņakovi atgriezīsies Latvijā.Izskatās,ka pirmais tas būs vecākais brālis.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-05 14:50, pirms 10 gadiem
Malacis Šteinbors. Pāreja uz Poliju ievērojami sekmējusi viņa karjeru un izaugsmi. Bet izlasē vārtsargu pozīcijā mums ir vislielākā konkurence un domāju, ka vismaz tuvākajos gados nr. 1 paliks Vaņins, kurš ir lielisks Šveicē. Lai gan, kas zina, Paharam patīk pārsteigt un kurš to pērn būtu domājis, ka izlasē pēc ievērojami gara pārtraukuma ne tikai atgriezīsies, bet arī spēlēs Koļinko... Šie trīs vīri savā starpā radīs labu konkurenci uz atlases mačiem.

Višņakova gadījumā, protams, Moldova skan daudz necilāk par Poliju futbola ziņā, bet pluss ir iespēja spēlēt Eirokausos. Arī Kovaļovs spēlē Moldovā un savus spēkus izmēģināja arī Jemeļins, tā kā mūsējiem tā ir pazīstama vieta. Gaurača izcilo sniegumu Sheriff atceras visi.

Gaidām, kad tad beidzot Višņakovs jaunākais oficiāli tiks pie jauna kluba, jo negribas ticēt, ka nākamo sezonu pēc tik laba snieguma Ekstrklasē pavadīs Polijas 1. līgā.