Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Koliņko un Silagailis pagaidām paliek "Kryvbas"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Koliņko un Silagailis pagaidām paliek "Kryvbas"
Aleksandrs Koliņko
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Treniņnometni Turcijā kopā ar Ukrainas Premjerlīgas klubu "Kryvbas" noslēguši divi Latvijas futbolisti – vārtsargs Aleksandrs Koliņko un aizsargs Artūrs Silagailis. Abi spēlētāji kopā ar komandu lidos arī uz otro treniņnometni, kuras sākumā vajadzētu izšķirties abu iespējām palikt komandā.

Vakar "Kryvbas" atgriezās no treniņnometnes Turcijā. Pēdējā pārbaudes mačā "Kryvbas" nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Ostravas "Banik". Aleksandrs Koliņko (33) ukraiņu kluba vārtus sargāja pirmajā puslaikā, ielaizdams vienu pretinieku raidījumu. Savukārt Artūrs Silagailis (21) laukumā izgāja 55. minūtē, līdz mača beigām palīdzēdams klubam nosargāt neizšķirtu.

"Līgums vēl nav parakstīts. Šonedēļ vai vēlākais – līdz izlases spēlei – visam vajadzētu izšķirties," sarunā ar eSports.lv atzina Aleksandrs Koliņko. Viņš kopā ar Artūru Silagaili svētdien, 8. februārī, lidos uz Turciju, lai kopā ar "Kryvbas" uzsāktu otro treniņnometni. Tās sākumā, visticamāk, vajadzētu izšķirties mūsu abu futbolistu liktenim klubā. Sīkāk par situāciju pastāstīja Silagailis:

"Aizvadīju treniņnometni, treneri ir apmierināti un ieinteresēti, bet kopā ar Koliņko svētdien lidosim atpakaļ – sāksies otrā treniņnometne. Acīmredzot treneri vēl mazliet vēlas apskatīties uz mūsu sniegumu. Mums abiem situācija ir līdzīga – nometnes sākumā vajadzētu tikt skaidrībā, vai tiks parakstīts līgums vai nē, jo "Kryvbas" Turcijā trenēsies divas nedēļas, un pēc tam pa taisno lidos uz pirmo Ukrainas čempionāta spēli. Negribētos vēl neko prognozēt, bet izskatās, ka, ja tā turpināsim, ir labas iespējas palikt komandā."

Aleksandrs Koliņko, kurš Latvijas izlasē aizvadījis 82 spēles, nesen tika atzīts par brīvo aģentu, lai gan līgums ar Kazaņas "Rubin" vēl bija spēkā. Ne krieviem, ne Koliņko savstarpējā sadarbība vajadzīga vairs nebija. Savukārt Artūrs Silagailis savu karjeru līdz šim pavadījis Rēzeknes "Blāzmā" (agrāk nosaukums bija "Dižvanagi") un Latvijas U-21 izlasē.

  +3 [+] [-]

, 2009-02-05 18:34, pirms 15 gadiem
nu nav slikts variants... cerams ka izdosies

  +2 [+] [-]

, 2009-02-05 18:34, pirms 15 gadiem
Vēlu veiksmi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-02-05 21:38, pirms 15 gadiem
Vismaz kaartiigaa cempionaataa uzspeelees pret dazaam looti labaam komandaam.
(vismaz es ceru, ka liigumu parakstiis)

     [+] [-]

, 2009-02-06 18:58, pirms 15 gadiem
Cerams, ka abi pievienosies. Koļinko vajag atkal dabūt spēļu praksi, lai varētu konkurēt par 1. vārtsarga vietu, bet laikam jau viņš būs 2. vārtsargs. Silagailim arī vajadzētu pievienoties, jo viņš vēl ir ļoti jauns. Labas izaugsmes iespējas! Veiksmi abiem!