Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračam 74 minūtes Moldovas titānu cīņā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Gauračam 74 minūtes Moldovas titānu cīņā
Edgars Gauračs (pa kreisi) cīņā par bumbu
Foto: www.fc-sheriff.com

Šodien Moldovas čempionātā tikās divi šīs valsts futbola grandi Kišiņevas "Zimbru" un Tiraspoles "Sheriff". Mačs noslēdzās ar kaujiniecisku 1:1, bet mūsu Edgars Gauračs laukumā pavadīja 74 minūtes.

Moldovas futbola čempionātā šodien centrālā uzmanība tika pievērsta spēlei Kišiņevā, kur tikās slavenākie šīs valsts klubi "Zimbru" un "Sheriff". Šerifi, kuri pāris dienas iepriekš savā laukumā apspēlēja Kijevas "Dynamo", šajā spēlē nesūtīja laukumā vislabākos spēkus, pietaupot arī komandas varoni mačā ar "Dynamo" vārtsargu Stojanovu. Galvenais, ka vietu pamatsastāvā ieguva mūsu Edgars Gauračs.

Tribīnes Kišiņevā ne tuvu nebija pārpildītas, bet atmosfēra bija ļoti nokaitēta, savas darba spējas nācās parādīt arī vietējiem policistiem. Lai nu kā, pirmā puslaika vidū "Zimbru" izvirzījās vadībā, bet puslaika beigās "Sheriff" izdevās izlīdzināt rezultātu. Spēles otrajā puslaikā Tiraspoles pčolkas uzbruka krietni vairāk, vairākkārt iespiežot pretinieku pie tā vārtiem, bet gūt vārtus tā arī neizdevās.

Edgars Gauračs otro reizi šosezon devās laukumā "Sheriff" pamatsastāvā, bet 74. minūtē viņu nomainīja brazīlietis Fransa. Sev atvēlētajā laikā Edgars centās būt aktīvs, taču pie reālām vārtu gūšanas iespējām viņš netika.

Pēc 11 kārtām "Sheriff" turnīra tabulā ar 19 punktiem desmit spēlēs dala 6./7. pozīciju. Atpalicība no līdera sastāda sešus punktus.

     [+] [-]

, 2010-10-03 17:28, pirms 14 gadiem
Nu? Uz izlasi?

  +1 [+] [-]

, 2010-10-03 18:55, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Nu? Uz izlasi?
kapēc gan nē?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-10-03 20:06, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Nu? Uz izlasi?
No ko tu te dziedi? Verpaks neatceros kad vispār Grieķijā ir gūvis vārtus, bet spēlē izlasē. Arī Rudņevs pēc Juve neko īpašu nerāda. Nu un kas? Jānorakstā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja