Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Laizāns "Salyut" rindās debitē ar zaudējumu

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Laizāns "Salyut" rindās debitē ar zaudējumu
Juris Laizāns (pa labi) pret "Kuban"
Foto: fckuban.ru

Latvijas izlases pussargs Juris Laizāns šodien debitēja Krievijas 1. divīzijā sava jaunā kluba Belgorodas "Salyut" rindās. Mūsu futbolists laukumā pavadīja visu spēli, bet "Salyut" zaudēja turnīra līderei Krasnodaras "Kuban" ar 1:2.

Lai gan par līdzšinējā Rīgas "Skonto" pussarga Jura Laizāna pāreju uz Krievijas 1. divīzijas apakšgala komandu Belgorodas "Salyut" bija zināms jau pirms vairākām dienām, mūsu futbolists čempionātam tika pieteikts vien pāris stundu pirms šodienas mača sākuma. Belgorodā "Salyut" pretī stājās Laizāna bijusī komanda Krasnodaras "Kuban" (šajā vienībā Juris spēlēja Krievijas Premjerlīgā 2007. gadā), kas patlaban ir arī 1. divīzijas līdervienība.

Laizāns spēli sāka "Salyut" pamatsastāvā un laukumā pavadīja visas 90 minūtes. Spriežot pēc spēles teksta translācijas, mūsu pussargs bijis centīgs, taču ar īpaši atzīstamu sniegumu debijas mačā nav izcēlies - pussargs ne visai sekmīgi izpildījis "Salyut" standartsituācijas, bet visa mača garumā ilgstošajā duelī ne ar ko nav bijis labāks par Krasnodaras pussargu Vladimiru Kuļiku. Savukārt mačā ar 2:1 uzvarēja "Kuban", paliekot čempionāta līderpozīcijās.

Ar 20 punktiem 21 spēlē "Salyut" Krievijas 1. divīzijā ieņem 16. vietu 20 komandu konkurencē. Līderei "Kuban" ir 43 punkti. Nākamais mačs Belgorodas komandai gaidāms 10. augustā viesos pret 8. vietā esošo "KAMAZ".

Izmantotie resursi:
ФК «Кубань»
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

  +4 [+] [-]

, 2010-08-02 21:49, pirms 14 gadiem
Njā, varēja kautko labāku atrat... Ar uzvarām nepriecēs.

 +11 [+] [-]

, 2010-08-02 21:51, pirms 14 gadiem
Prieks skatīties uz Kuban mājaslapu, virslīgas ''dūži'' ar savām mājaslapām nestāv klāt...

  +6 [+] [-]

, 2010-08-02 22:04, pirms 14 gadiem
Nekas. Līderis ir līderis. Pret citām komandām būs labāk.