Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Tarasovs spēlē pret BATE, Zjuzins sit pa pārliktni, Svārups gūst vārtus

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Tarasovs spēlē pret BATE, Zjuzins sit pa pārliktni, Svārups gūst vārtus
Igors Tarasovs
Foto: jagiellonia.pl

Par Eduarda Višņakova gūtajiem vārtiem debijas mačā "Ruch" sastāvā jau ziņojām. Pienācis laiks informēt arī par citu leģionāru sekmēm svētdien.

Aleksandra Cauņas Maskavas CSKA pēc diviem zaudējumiem (pret "Spartak" un "Rubin") atgriezusies uz uzvaru takas, svētdien ar 6:0 iespaidīgi sagraujot "Rostov". Cauņas šoreiz nebija spēles pieteikumā, bet komanda ar bilanci 4-0-2 pagaidām ieņem vien 6.vietu. Tikai uzvaras ir "Zenit".

Polijas Ekstraklasē šodien rezervē palicis Deniss Rakels, kurš iepriekšējās divās spēlēs bija sākumsastāvā, bet vārtus neguva. Bez Rakela "Cracovia" izbraukumā prata paņemt punktu pret Poznaņas "Lech" (1:1). Pāvela Šteinbora "Gornik" pēc šīs kārtas ieņem 2.vietu, Daniila Turkova Belhatuvas GKS 6.vietu, Eduarda Višņakova "Ruch" 13., bet Rakela "Cracovia" 14.vietu starp 16 komandām.

Polijas 1.līgā zaudējumu piedzīvojusi Sergeja Kožana Tihu GKS, kas ar 1:2 piekāpās "Termalica" komandai. Kožanam pilna spēle, bet komandai 1-3-2 bilance un 11.vieta 18 komandu konkurencē. Polijas 2.līgā (pēc spēka trešā) pirmos vārtus guvis Kaspars Svārups, un viņa komanda "Nadwislan Gora" ar 3:1 uzvarēja "Wisla Pulawy". Svārupa kontā uzvaras vārti (panāca 2:1) mača 71.minūtē. Komandai 2-1-3 bilance un vieta tabulas otrajā daļā. 20 gadus vecajam Svārupam šī bija pirmā spēle pamatsastāvā, pirms tam viņš 2.kārtā uznāca uz maiņu uz 12 minūtēm, bet nākamajās trīs spēlēs nebija pieteikumā.

Krievijas kausa izcīņas 1/32 finālu pārvarējusi Aleksandra Koliņko un Artūra Zjuzina "Baltika", kas viesos ar 3:0 pārspēja Podoļskas "Vityaz". Koliņko čempionātā līdz šim vārtus sargāja tikai trīs no astoņām spēlēm, bet kausa izcīņā vārti tika uzticēti viņam. Savukārt pirmajos divos gūtajos vārtos piedalījās Zjuzins (video zemāk), īpaši iespaidīgi izpildot tiešo brīvsitienu, pēc kura bumba trāpīja pa vārtu konstrukciju, un tas ļāva partnerim iesist bumbu praktiski tukšos vārtos.

Baltkrievijas čempionātā Igora Tarasova "Neman" ar 1:2 piekāpās Germana Māliņa BATE. Tarasovs pret Čempionu līgas grupu turnīra dalībnieci nospēlēja visu spēli, bet Māliņš palika savas komandas rezervē. BATE atrodas turnīra vadībā un par diviem punktiem apsteidz Minskas "Dinamo", savukārt "Neman" ieņem 7.vietu starp 12 klubiem.

Moldovas čempionātā neizšķirtu 0:0 izspēlēja Andreja Kovaļova "Dacia" un Alekseja Višņakova "Zimbru". Kovaļovs nāca uz maiņu tikai 83.minūtē, bet Višņakovs izgāja sākumsastāvā un nospēlēja līdz 61.minūtei, kad viņu nomainīja bijušais "Ventspils" futbolists Dedovs. "Dacia" ar 4-2-0 ir līdere, bet "Zimbru" ar 2-2-1 pagaidām tikai 6.vietā.

Portugāles pēc spēka 2.līgā Igora Labuta "Atletico CP" ar 0:2 piekāpās "Trofense" vienībai. Labuts pagājušajā kārtā palika nepārspēts, bet šodien otro reizi šosezon ielaida divus vārtus (vēl divreiz - pa vieniem). Komandai 1-2-2 bilance.

Norvēģijas pēc spēka 2.līgā Māra Eltermaņa "Alta" šodien tikās ar "Tromso", kas pēdējos 10 gadus spēlēja augstākajā līgā un šogad piedalījās arī Eirokausos. "Alta" zaudēja ar 0:3, Eltermanim visus vārtus ielaižot pirmajās 40 minūtēs. "Alta" ieņem 13. vietu no 16 komandām un tai draud izkrišana (izkrīt četras vājākās jeb 13.-16.vieta).

"Vityaz" - "Baltika" 0:3

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-09-02 01:38, pirms 10 gadiem
Krievijas 1. līgas līmenis ātruma ziņā vismaz pēc šī video izskatās lēnāks nekā vadošo Virslīgas klubu cīņas.