Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Tarasovam vēl vieni vārti Azerbaidžānā, komandai zaudējums

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Tarasovam vēl vieni vārti Azerbaidžānā, komandai zaudējums
Igors Tarasovs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Azerbaidžānas futbola čempionātā savus otros vārtus guvis Igors Tarasovs, gan nespējot palīdzēt savai un Andreja Rubina (nebija pieteikts) "Simurq" izcīnīt uzvaru. Pie trim punktiem toties tika Māra Verpakovska un Denisa Ivanova "Baku", izraujot panākumu pret Pāvela Doroševa "Qabala" - 2:1. Krievijas 1. Divīzijā savā starpā tikās Jura Laizāna un Edgara Gaurača pārstāvētas komandas.

Vārtus Azerbaidžānas čempionātā guva Igors Tarasovs, 24. minūtē pēc komandas biedra piespēles no soda laukuma izvirzot "Simurq" vadībā mačā pret AZAL. Beigās gan "Simurq", kuras rindās nebija pieteikts Andrejs Rubins, piedzīvoja zaudējumu ar 1:2. Tarasovs bija laukumā visu maču. Ģirta Karlsona Baku "Inter" ar 0:2 piekāpās "Khazar Lankaran". Karlsons laukumā devās uz maiņu 59. minūtē. "Inter" kopvērtējumā joprojām ir trešā.

Māra Verpakovska un Denisa Ivanova pārstāvētā "Baku" ar 2:1 pieveica Pāvela Doroševa "Qabala". Vēl līdz pašām beigām rezultāts bija neizšķirts, tomēr trešajā kompensācijas laika minūtē Aleksandars Šoličs izrāva trīs punktus Baku. Visi trīs mūsējie nospēlēja 90 minūtes, Verpakovskis 67. minūtē nopelnīja dzelteno kartīti. "Baku" turnīra tabulā joprojām ir sestā, par punktu atpaliekot tieši no šodien uzvarētās "Qabala".

Krievijas 1. Divīzijā savā starpā tikās Jura Laizāna Voroņežas "Fakel" un Edgara Gaurača Krasnodaras "Yenisey". Ar 1:0 uzvarēja "Fakel", kas gan nav palīdzējis klubam izrauties no priekšpēdējās vietas. Laizāns uzvarētāju rindās nāca laukumā uz maiņu 90. minūtē, Gauračs nospēlēja visu maču un otrā puslaika sākumā nerealizēja izgājienu vienatnē pret vārtsargu.

"Baltika", kurā spēlē Aleksandrs Koliņko un Artūrs Zjuzins, cīnījās 1:1 ar Vladivostokas "Energiya". Koliņko sargāja "Baltika" vārtus visu spēli un nopelnīja dzelteno kartīti par strīdiem ar tiesnešiem, savukārt Zjuzins izgāja uz maiņu 57. minūtē. Sev atvēlētājā laikā pussargs bija aktīvs, izceļoties arī ar vienu bīstamu sitienu. Polijas 1. līgā Kaspars Dubra nedevās laukumā Bitomas "Polonia" 3:2 uzvarā pret "Olimpia".

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja