Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

I.Kozlovs parakstījis līgumu ar "Ekranas", Malašenoks un Priedēns pārbaudās "Šiauliai"

Andris Liepa
Andris Liepa

I.Kozlovs parakstījis līgumu ar "Ekranas", Malašenoks un Priedēns pārbaudās "Šiauliai"
Oļega Malašenoka un Dzintara Zirņa cīņa par bumbu
Foto: Romualds Vambuts

Kā ziņo „Šiauliai” oficiālā mājas lapa fcsiauliai.lt, klubam uz pārbaudi pievienojušies divi latviešu futbolisti – Oļegs Malašenoks un Kristaps Priedēns. Tikmēr līgumu ar "Ekranas" jau parakstījis Igors Kozlovs.

Lai gan pats klubs oficiāli to vēl nav pavēstījis, Sportacentrs.com rīcībā ir informācija, ka Igors Kozlovs jau parakstījis līgumu ar Lietuvas čempionvienību "Ekranas". Līdz šim uzbrūkošais pussargs pārstāvēja "Šiauliai", kas pērn ieņēma 5. vietu. Tagad Kozlovam būs iespēja uzspēlēt UEFA Čempionu līgā.

Oļegs Malašenoks savā karjerā jau pabijis ārzemēs (Maltā, Krievijā), bet pagājušo sezonu pabeidza 7. vietu ieņēmušās „Jelgavas” rindās, 18 spēlēs gūstot vienus vārtus. Lai gan Malašenoks pārstāvēja „Jelgavu” arī šobrīd notiekošajā Virslīgas Ziemas kausa izcīņā, jau labu laiku pirms tam bija skaidrs, ka šai komandā uzbrucējs nepaliks. Redzēsim, vai Malašenokam izdosies noslēgt līgumu ar „Šiauliai”.

To pašu lūkos paveikt pussargs Kristaps Priedēns, kurš pagājušajā gadā pārstāvēja „Metta/LU” (8. vieta). Priedēnam 30 spēles (11, nākot uz maiņu) un vieni vārti. Priedēna vienīgā līdzšinējā ārzemju pieredze karjerā saistās ar stažēšanos Brēmenes „Werder” sistēmā.

Jāpiebilst, ka pagājušajā sezonā, kurā „Šiauliai” ieguva 5. vietu Lietuvas čempionātā, šo komandu pārstāvēja divi mūsējie – jau minētais Kozlovs un Intars Kirhners. Kirhners (tāpat kā "Kruoja" pārstāvis Valērijs Čistjakovs) šobrīd ir Rīgas „Daugavas” rīcībā, spēlējot Ziemas kausā.

Tikmēr malējais pussargs Vadims Žuļevs (pērn 28 spēles un divi vārti 6. vietas ieguvējas "Jūrmalas" rindās) šobrīd ar Baltkrievijas "Slavia" (Moziras pilsēta) devies uz treniņnometni Turcijā - viņš ir viens no 22 līdzpaņemtajiem futbolistiem. Pagājušajā sezonā "Slavia" ieņēma 10. vietu 11 komandu konkurencē, ar pūlēm nosargājot vietu spēcīgāko sabiedrībā.

Izmantotie resursi:
fcsiauliai.lt
slaviya.by

  +2 [+] [-]

, 2013-02-01 14:36, pirms 11 gadiem
Kozlovs spēlēja ''Šauliai'' , bet ne ''Krouja''!

  +1 [+] [-]

, 2013-02-01 14:50, pirms 11 gadiem
Cistjakovs bija Kruoja bet Kozlovs Siauliai rindas.

  +2 [+] [-]

, 2013-02-01 14:57, pirms 11 gadiem
Tas ir tas pats Priedēns, kurš pēc bumbas paspārdīšanas Werder bērnu komandā, atteicās no līguma ar Skonto? Jo 17 gadu vecumā puikam 500 eiro mēnesī likās smieklīga summa Milānā kā redzams viņš nespēlē. Ja būtu piekritis Skonto piedāvājumam, spēlētu izlasē. Un tur jau velns( Starkovs) viņu zin kā karjera izvērstos.

  +2 [+] [-]

, 2013-02-01 15:03, pirms 11 gadiem
sliece112 rakstīja: Tas ir tas pats Priedēns, kurš pēc bumbas paspārdīšanas Werder bērnu komandā, atteicās no līguma ar Skonto? Jo 17 gadu vecumā puikam 500 eiro mēnesī likās smieklīga summa Milānā kā redzams viņš nespēlē. Ja būtu piekritis Skonto piedāvājumam, spēlētu izlasē. Un tur jau velns( Starkovs) viņu zin kā karjera izvērstos.
ir , ir tas pats

  +2 [+] [-]

, 2013-02-01 15:43, pirms 11 gadiem
V.Žuļevs kopā ar baltkrievu ''Slavia'' devies uz treiņnometni Turcijā. (?)

  +2 [+] [-]

, 2013-02-01 17:19, pirms 11 gadiem
Oļegs Malašenoks savā karjerā jau pabijis ārzemēs (Maltā, Krievijā),

Šķiet, ka Krievijā viņš bija, taču neaizvadīja nevienu oficiālo spēli.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-01 17:32, pirms 11 gadiem
FC Jurmalai, jauns sporta direktors no Gruzijas, un ligums ar chetriem jauniem legionariem, Serbs Vukobratovics, Krievs Belovs , Takeda no Gulbenes un Kawanabe no Singapuras

  -3 [+] [-]

, 2013-02-01 17:35, pirms 11 gadiem
Malašenoks , Nu nezinu , nezinu kur tads uzbrucejs var spelet.
Tadi speletaji nevienai komandai iznemot Jelgavu nav vajadzigi.
Starp citu Jelgava bija daudz labaka ar Kozlovu, un bez Malašenoka.

  +2 [+] [-]

, 2013-02-01 22:21, pirms 11 gadiem
1 rakstīja: Oļegs Malašenoks savā karjerā jau pabijis ārzemēs (Maltā, Krievijā),

Šķiet, ka Krievijā viņš bija, taču neaizvadīja nevienu oficiālo spēli.
Jā, Astrahaņas Volgar. Bet neaizvadīja nevienu spēli, tāpēc, ka bija guvis savainojumu, no kura ļoti ilgi nevarēja atkopties. Tāpēc, nemaz neuzspēlējis, tika atlaists.

  +3 [+] [-]

, 2013-02-01 22:23, pirms 11 gadiem
Mozart rakstīja: Malašenoks , Nu nezinu , nezinu kur tads uzbrucejs var spelet.
Tadi speletaji nevienai komandai iznemot Jelgavu nav vajadzigi.
Starp citu Jelgava bija daudz labaka ar Kozlovu, un bez Malašenoka.
Nu, nu. Paskaties, kā pirmajā Jelgavas piegājienā Malašenoks spēlēja. Tika uz Krievijas 1. līgu un vēl izsaukumu uz izlasi izpelnījās rezultativitātes dēļ. Es pieļauju, ka tas ilgtermiņa savainojums nav ļāvis vēl tagad tikt līdz optimālajai formai, jo pērn Jelgavā daudz kas viņam negāja.

  +2 [+] [-]

, 2013-02-01 22:26, pirms 11 gadiem
Cerēju, ka Kozlovs tiks kaut kur augstāk, piemēram, uz Polijas Ekstraklasi. It kā jau bija pat uz pārbaudēm aizbraucis. Vienīgi labi, ka tagad ČL viņš varēs uzspēlēt. Potenciāls izlases kandidāts - to pērn teica pat Starkovs.